Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeoCR7 Atletico Zulia
Normal Tactiek korn2
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 41.5
average Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


8e minuut.
Długołęcki speelt de bal door. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek passt de bal zonder na te denken. Mašić is nu in balbezit. Mašić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mašić rent richting de bal. Mašić passt de bal in één keer door. Podstawek rent richting de bal. Podstawek draait met de bal, schiet en ... Azpurua probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

12e minuut.
Peña Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ met een sublieme pass. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ferreira de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bondăreţ met een sublieme pass. Podstawek rent richting de bal. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap. Cedeño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:1

16e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Podstawek rent richting de bal. Podstawek passt de bal met de wreef. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Bondăreţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stournaras is nu in balbezit. Stournaras geeft een lange en hoge pass. Podstawek maakt een snoekduik en kopt de bal. Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuares is nu in balbezit. Cuares passt de bal in één keer door. Azpurua rent richting de bal. Podstawek onderschept slim de pass. Podstawek draait met de bal, schiet en ... Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mašić rent richting de bal. Mašić schiet op doel. Cedeño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Podstawek de bal. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:2

28e minuut.
Cuares geeft een lange en hoge pass. Petit is nu in balbezit. Met opzet legt Długołęcki zijn tegenspeler op de grond. Długołęcki krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Stournaras probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ met een sublieme pass. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić schiet op doel. Cedeño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:3

32e minuut.
Inworp. Długołęcki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondăreţ speelt de bal door. Mašić heeft problemen om de bal te vangen. Mašić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Podstawek rent richting de bal. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. Cedeño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:4

38e minuut.
Peña Zauner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mašić de bal. Mašić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Podstawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. Cedeño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek schiet op doel. Cedeño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoCR7 80%, Atletico Zulia 20%.
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:5

48e minuut.
Bondăreţ met een sublieme pass. Daar is Mašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mašić speelt de bal door. Podstawek heeft problemen om de bal te vangen. Podstawek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek draait met de bal, schiet en ... Cedeño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:6

51e minuut.
Stournaras rent richting de bal. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft de bal voor. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Azpurua speelt de bal door. Podstawek geeft de bal voor. Daar is Ereu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mašić rent richting de bal. Mašić schiet op doel. Cedeño bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:7

55e minuut.
Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stournaras passt de bal met de wreef. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić is nu in balbezit. Mašić draait met de bal, schiet en ... Cedeño bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:8

57e minuut.
Peña Zauner passt de bal in één keer door. Bondăreţ geeft een hoge lob. Mašić kopt de bal weg. Klungelig pakt Podstawek de bal. Podstawek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:9

60e minuut.
Schilling met een sublieme pass. Garvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña Zauner probeert naar een medespeler te passen. Podstawek rent richting de bal. Podstawek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stournaras passt de bal met de wreef. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft de bal voor. Podstawek rent richting de bal. Podstawek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:10

75e minuut.
Machís rent richting de bal. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Mašić heeft problemen om de bal te vangen. Mašić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Azpurua de bal onder controle te krijgen. Cedeño speelt de bal door. Długołęcki kopt de bal weg. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:11

87e minuut.
Daar is Mašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machís begaat een overtreding. Mašić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bondăreţ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Podstawek rent richting de bal. Podstawek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cuares onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bondăreţ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoCR7 81%, Atletico Zulia 19%.
LeoCR7 - Atletico Zulia 0:12