Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Deportivo Falcon FC Parra Club de Futbol
HURACAN Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 21
good Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Calatroni onderschept slim de pass. Calatroni speelt de bal door. Chwałek is nu in balbezit. Zancu is nu in balbezit. Zancu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bravo rent richting de bal. Zancu onderschept slim de pass. Zancu met een sublieme pass. Chwałek is nu in balbezit. Chwałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Friaça verovert de bal door een tackle van achteren. Friaça met een sublieme pass. Chwałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Budnicki passt de bal met de wreef. Chwałek is nu in balbezit. Chwałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Calatroni met een sublieme pass. Chwałek rent richting de bal. Chwałek schiet op doel. Estrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chwałek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Deportivo Falcon FC - Parra Club de Futbol 1:0

24e minuut.
Calatroni passt de bal met de wreef. Budnicki speelt de bal door. Anzoátegui rent richting de bal. Chwałek verovert de bal door een tackle van achteren. Chwałek schiet op doel. Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Calatroni speelt de bal door. Friaça is nu in balbezit. Zancu rent richting de bal. Zancu geeft een hoge lob. Chwałek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rincón neemt de hoekschop. Friaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Friaça draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Calatroni verovert de bal door een tackle van achteren. Calatroni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chwałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Deportivo Falcon FC - Parra Club de Futbol 2:0

43e minuut.
Budnicki met de inworp. Friaça rent richting de bal. Friaça schiet op doel. Chwałek heeft problemen om de bal te vangen. Chwałek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Budnicki speelt de bal door. Daar is Calatroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Friaça haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ortega de bal onder controle te krijgen. Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Deportivo Falcon FC 26%, Parra Club de Futbol 74%.
Atletico Deportivo Falcon FC - Parra Club de Futbol 2:0

48e minuut.
Inworp. Rincón met een snelle inworp. Peláez is nu in balbezit. Zancu onderschept slim de pass. Zancu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Deportivo Falcon FC - Parra Club de Futbol 3:0

52e minuut.
Inworp. Guevara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez geeft een hoge lob. Beuckert bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Deportivo Falcon FC - Parra Club de Futbol 3:1

53e minuut.
Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki onderschept slim de pass. Budnicki met een sublieme pass. Friaça is nu in balbezit. Friaça draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek is nu in balbezit. Zancu rent richting de bal. Zancu haalt uit met een fantastische trap. Estrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Deportivo Falcon FC - Parra Club de Futbol 4:1

59e minuut.
Chwałek rent richting de bal. Chwałek passt de bal zonder na te denken. Friaça is nu in balbezit. Friaça schiet op doel. Zancu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sencial bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatroni begaat een overtreding. Sencial is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turró komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinding Jensen komt het veld opgelopen. Perez Greco komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Calatroni met een sublieme pass. Chwałek heeft problemen om de bal te vangen. Chwałek passt de bal in één keer door. Perez Greco is nu in balbezit. Perez Greco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Deportivo Falcon FC - Parra Club de Futbol 5:1

80e minuut.
Peláez geeft de bal voor. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanacker. Vanacker krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vinding Jensen kopt de bal weg. Klungelig pakt Perez Greco de bal. Manzano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manzano krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Perez Greco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calatroni met een snel genomen vrije trap. Daar is Chwałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinding Jensen is nu in balbezit. Chwałek rent richting de bal. Chwałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Turró is nu in balbezit. Turró geeft de bal voor. Perez Greco rent richting de bal. Chwałek rent richting de bal. Chwałek draait met de bal, schiet en ... Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Deportivo Falcon FC 28%, Parra Club de Futbol 72%.
Atletico Deportivo Falcon FC - Parra Club de Futbol 5:1