Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apure deportivo la vega F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Maquilena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claverie met de inworp. Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft de bal voor. Zurita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Moronta met een sublieme pass. Chalbaud is nu in balbezit. Arteaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arteaga krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Moronta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uslar Pietri met een snelle inworp. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Moronta de bal. Uslar Pietri rent richting de bal. Uslar Pietri geeft een lange en hoge pass. Chirinos is nu in balbezit. Chirinos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - deportivo la vega F.C 0:1

12e minuut.
Claverie verovert de bal door een tackle van achteren. Claverie speelt de bal door. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifontes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Meza geeft een hoge lob. Ereu probeert naar een medespeler te passen. Chirinos rent richting de bal. Chirinos draait met de bal, schiet en ... Zurita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moreno is nu in balbezit. Chirinos verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - deportivo la vega F.C 0:2

25e minuut.
Freire passt de bal met de wreef. Uslar Pietri geeft een hoge lob. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel. Maquilena probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Moronta de bal onder controle te krijgen. Uslar Pietri geeft de bal voor. Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie draait met de bal, schiet en ... Daar is Uslar Pietri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ferreira met de inworp. Sifontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes geeft een lange en hoge pass. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Ereu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apure 56%, deportivo la vega F.C 44%.
Apure - deportivo la vega F.C 0:2

54e minuut.
Meza rent richting de bal. Meza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oroño de bal. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chirinos met een sublieme pass. Uslar Pietri bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslar Pietri probeert naar een medespeler te passen. Chirinos rent richting de bal. Chirinos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Claverie met een snelle inworp. Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft de bal voor. Uslar Pietri heeft problemen om de bal te vangen. Zurita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Meza is nu in balbezit. Crespo rent richting de bal. Crespo passt de bal in één keer door. Chirinos is nu in balbezit. Chirinos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chalbaud met een sublieme pass. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Sifontes is nu in balbezit. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apure 45%, deportivo la vega F.C 55%.
Apure - deportivo la vega F.C 0:2