Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia deportivo la vega F.C
korn 9 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


5e minuut.
Podstawek verovert de bal door een tackle van achteren. Podstawek passt de bal met de wreef. Bondăreţ met een sublieme pass. Ivanac geeft een lange en hoge pass. González springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - deportivo la vega F.C 1:0

6e minuut.
Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo met een sublieme pass. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Sencial geeft de bal voor. Inworp. Ivanac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salenko is nu in balbezit. Salenko draait met de bal, schiet en ... Ereu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Ereu trapt de bal weg. Ivanac kopt de bal weg. Klungelig pakt Salenko de bal. Salenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - deportivo la vega F.C 2:0

16e minuut.
Ordóñez is nu in balbezit. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ met een sublieme pass. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - deportivo la vega F.C 3:0

19e minuut.
Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac onderschept slim de pass. Ivanac geeft een hoge lob. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - deportivo la vega F.C 4:0

26e minuut.
Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salenko de bal. Salenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - deportivo la vega F.C 5:0

27e minuut.
Salenko springt en kopt de bal. Oroño bereikt de bal nog maar net als eerste. González verovert de bal door een tackle van achteren. González schiet op doel. Monagas probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Podstawek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salenko is nu in balbezit. Salenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - deportivo la vega F.C 6:0

31e minuut.
Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac passt de bal zonder na te denken. Schilling met een sublieme pass. Salenko rent richting de bal. Salenko schiet op doel. Ereu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek geeft de bal voor. Salenko kopt de bal weg. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Podstawek onderschept slim de pass. González is nu in balbezit. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. González verovert de bal door een tackle van achteren. González draait met de bal, schiet en ... Ereu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 22%, deportivo la vega F.C 78%.
Atletico Zulia - deportivo la vega F.C 6:0

62e minuut.
Peña Zauner verovert de bal door een tackle van achteren. Peña Zauner passt de bal met de wreef. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salenko de bal. Salenko draait met de bal, schiet en ... Ereu bokst de bal weg.

64e minuut.
Ivanac geeft de bal voor. González kopt de bal weg. Klungelig pakt Ordóñez de bal. Salenko is nu in balbezit. Salenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - deportivo la vega F.C 7:0

65e minuut.
Yriarte komt het veld opgelopen. Banasiuk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Banasiuk rent richting de bal. Banasiuk met een sublieme pass. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac onderschept slim de pass. Ivanac geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - deportivo la vega F.C 8:0

70e minuut.
Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Sencial is nu in balbezit. Salenko rent richting de bal. Salenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ereu trapt de bal weg van het doel. Inworp. Ivanac met de inworp. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Podstawek geeft de bal voor. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González passt de bal met de wreef. Salenko is nu in balbezit. Salenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ivanac kopt de bal weg. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. González heeft problemen om de bal te vangen. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal in één keer door. González is nu in balbezit. Salenko rent richting de bal. Salenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sencial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ speelt de bal door. Salenko is nu in balbezit. Salenko haalt uit met een fantastische trap. Ereu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - deportivo la vega F.C 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 21%, deportivo la vega F.C 79%.
Atletico Zulia - deportivo la vega F.C 9:0