Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia Atletico Dos laguna
korn2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 20.7
solid Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Schilling met een sublieme pass. Peña Zauner rent richting de bal. Freire begaat een overtreding. Freire krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Atencio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ivanac met de inworp. Mašić rent richting de bal. Mašić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanac met een snelle inworp. Bondăreţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Salcedo de bal. Carrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 1:0

13e minuut.
Inworp. Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Długołęcki speelt de bal door. Mašić is nu in balbezit. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 2:0

14e minuut.
Torres geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondăreţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stournaras geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bondăreţ geeft de bal voor. Clavijo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Inciarte de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 3:0

18e minuut.
Urbaneja is nu in balbezit. Mašić verovert de bal door een tackle van achteren. Mašić passt de bal in één keer door. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stournaras verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki haalt uit met een fantastische trap. Carrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

24e minuut.
Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencio is nu in balbezit. Mašić onderschept slim de pass. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Freire probeert naar een medespeler te passen. Parra is nu in balbezit. Met opzet legt Garvey zijn tegenspeler op de grond. Garvey krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mašić rent richting de bal. Mašić passt de bal met de wreef. Daar is Długołęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Długołęcki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 4:0

35e minuut.
Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Garvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac geeft een lange en hoge pass. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki haalt uit met een fantastische trap. Carrillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Stournaras speelt de bal door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft een hoge lob. Długołęcki krijgt zijn hoofd ertegen. Carrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 5:0

37e minuut.
Bondăreţ met een sublieme pass. Stournaras rent richting de bal. Stournaras geeft een lange en hoge pass. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić draait met de bal, schiet en ... Carrillo bokst de bal weg. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 6:0

41e minuut.
Ivanac speelt de bal door. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ speelt de bal door. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 24%, Atletico Dos laguna 76%.
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 7:0

47e minuut.
Atencio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanac met een snelle inworp. Mašić controleert de bal met de borst. Mašić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 8:0

47e minuut.
Freire passt de bal zonder na te denken. Salcedo is nu in balbezit. Długołęcki onderschept slim de pass. Długołęcki schiet op doel. Carrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 9:0

48e minuut.
Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Mašić heeft problemen om de bal te vangen. Mašić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ met een sublieme pass. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 10:0

52e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Clavijo speelt de bal door. Inciarte is nu in balbezit. Mašić onderschept slim de pass. Mašić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mašić onderschept slim de pass. Mašić passt de bal met de wreef. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 11:0

55e minuut.
Długołęcki passt de bal zonder na te denken. Peña Zauner rent richting de bal. Peña Zauner passt de bal met de wreef. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki haalt uit met een fantastische trap. Carrillo bokst de bal weg.

58e minuut.
Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Inciarte de bal. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 12:0

59e minuut.
Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki passt de bal in één keer door. Urbaneja is nu in balbezit. Mašić onderschept slim de pass. Mašić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bondăreţ geeft een hoge lob. Daar is Atencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 13:0

61e minuut.
Podstawek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Podstawek de bal. Mašić is nu in balbezit. Podstawek is nu in balbezit. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 14:0

64e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bondăreţ met een snelle inworp. Stournaras geeft een hoge lob. Carrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bondăreţ met de inworp. Stournaras is nu in balbezit. Stournaras geeft de bal voor. Mašić rent richting de bal. Mašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 15:0

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bondăreţ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. Carrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 16:0

68e minuut.
Peña Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña Zauner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Inciarte de bal. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carrillo met een harde bal richting middenveld. Ivanac kopt de bal weg. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bondăreţ kopt de bal weg. Podstawek rent richting de bal. Podstawek passt de bal zonder na te denken. Mašić rent richting de bal. Mašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 17:0

80e minuut.
Stournaras probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ speelt de bal door. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stournaras is nu in balbezit. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ geeft een hoge lob. Mašić is nu in balbezit. Mašić passt de bal met de wreef. Carrillo bokst de bal weg. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 18:0

87e minuut.
Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek onderschept slim de pass. Podstawek geeft een lange en hoge pass. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 19:0

88e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ schiet op doel. Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mašić is nu in balbezit. Mašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 20:0

90e minuut.
Schilling met een snelle inworp. Stournaras rent richting de bal. Stournaras geeft de bal voor. Mašić is nu in balbezit. Mašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 11%, Atletico Dos laguna 89%.
Atletico Zulia - Atletico Dos laguna 21:0