Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parra Club de Futbol Apure
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Bravo de bal. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud passt de bal zonder na te denken. Vivas rent richting de bal. Vivas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Moronta met een snelle inworp. Klungelig pakt Chalbaud de bal. Chalbaud passt de bal met de wreef. Sifontes rent richting de bal. Sifontes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Parra Club de Futbol - Apure 0:1

10e minuut.
Manzano is nu in balbezit. Sifontes verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifontes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Anzoátegui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sencial de bal. Uslar Pietri is nu in balbezit. Sencial verovert de bal door een tackle van achteren. Sencial draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Parra Club de Futbol - Apure 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parra Club de Futbol 47%, Apure 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Parra Club de Futbol - Apure 1:1

47e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Sifontes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sencial heeft problemen om de bal te vangen. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parra Club de Futbol - Apure 2:1

57e minuut.
Daar is Sifontes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez rent richting de bal. Met opzet legt Sifontes zijn tegenspeler op de grond. Sifontes krijgt een gele kaart. Peláez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Peláez kan niet meer verder spelen. Otaiza komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Otaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Otaiza geeft de bal voor. Moronta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez onderschept slim de pass. Vásquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sencial bereikt de bal nog maar net als eerste. Sencial haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Guevara met een snelle inworp. Meza is nu in balbezit. Vásquez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vásquez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Moreno onderschept slim de pass. Moreno passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vivas de bal. Vivas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parra Club de Futbol 39%, Apure 61%.
Parra Club de Futbol - Apure 2:1