Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Dos laguna Parra Club de Futbol
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Tavares rent richting de bal. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo rent richting de bal. Iriarte onderschept slim de pass. Iriarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - Parra Club de Futbol 1:0

11e minuut.
Clavijo passt de bal zonder na te denken. Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sencial. Sencial krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Inciarte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salcedo met een snel genomen vrije trap. Daar is Iriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares rent richting de bal. Iriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Iriarte heeft problemen om de bal te vangen. Tavares is nu in balbezit. Iriarte onderschept slim de pass. Iriarte draait met de bal, schiet en ... Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - Parra Club de Futbol 2:0

22e minuut.
Parra met de inworp. Miraflores probeert de bal met de borst te controleren. Ortega is nu in balbezit. Miraflores onderschept slim de pass. Miraflores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza rent richting de bal. Otaiza passt de bal in één keer door. Sencial rent richting de bal. Sencial draait met de bal, schiet en ... Carrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - Parra Club de Futbol 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Dos laguna 45%, Parra Club de Futbol 55%.
Atletico Dos laguna - Parra Club de Futbol 2:1

49e minuut.
Bravo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parra met een snelle inworp. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Miraflores bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores met een sublieme pass. Salcedo is nu in balbezit. Sencial verovert de bal door een tackle van achteren. Sencial draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo speelt de bal door. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Anzoátegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Clavijo geeft de bal voor. Tavares is nu in balbezit. Iriarte onderschept slim de pass. Iriarte schiet op doel. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - Parra Club de Futbol 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Dos laguna 53%, Parra Club de Futbol 47%.
Atletico Dos laguna - Parra Club de Futbol 3:1