Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apure Atletico Zulia
Normal Tactiek korn2
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 48
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 41.9
average Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


6e minuut.
Vivas passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ geeft een hoge lob. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki schiet op doel. Zurita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:1

13e minuut.
Mašić heeft problemen om de bal te vangen. Moronta is nu in balbezit. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Uslar Pietri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Podstawek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ met een sublieme pass. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:2

21e minuut.
Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Stournaras onderschept slim de pass. Stournaras probeert naar een medespeler te passen. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stournaras verovert de bal door een tackle van achteren. Stournaras speelt de bal door. Meza rent richting de bal. Mašić verovert de bal door een tackle van achteren. Mašić schiet op doel. Zurita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Podstawek zal de hoekschop nemen. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić passt de bal in één keer door. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki draait met de bal, schiet en ... Zurita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:3

27e minuut.
Peña Zauner rent richting de bal. Peña Zauner passt de bal zonder na te denken. Daar is Mašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki schiet op doel. Zurita bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bondăreţ neemt de hoekschop. Zurita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Długołęcki heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Mašić is nu in balbezit. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Podstawek met de inworp. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ met een sublieme pass. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Mašić is nu in balbezit. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:4

33e minuut.
Długołęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Długołęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Długołęcki passt de bal met de wreef. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Peña Zauner de bal onder controle te krijgen. Peña Zauner met een sublieme pass. Stournaras speelt de bal door. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mašić rent richting de bal. Mašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:5

44e minuut.
Podstawek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apure 88%, Atletico Zulia 12%.
Apure - Atletico Zulia 0:5

46e minuut.
Mašić onderschept slim de pass. Mašić speelt de bal door. Długołęcki is nu in balbezit. Daar is Długołęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Długołęcki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki draait met de bal, schiet en ... Zurita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:6

49e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Meza rent richting de bal. Długołęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Mašić is nu in balbezit. Mašić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Schilling geeft een lange en hoge pass. Mašić is nu in balbezit. Moronta begaat een overtreding. Moronta krijgt een gele kaart. Mašić raakt geblesseerd tijdens het duel. Podstawek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:7

56e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki onderschept slim de pass. Długołęcki passt de bal in één keer door. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stournaras is nu in balbezit. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stournaras onderschept slim de pass. Stournaras geeft een lange en hoge pass. Mašić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Długołęcki schiet op doel. Uslar Pietri heeft problemen om de bal te vangen. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić schiet op doel. Zurita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:8

60e minuut.
Inworp. Ivanac komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Peña Zauner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Długołęcki de bal onder controle te krijgen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki onderschept slim de pass. Długołęcki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Meza de bal. Długołęcki rent richting de bal. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Długołęcki de bal. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Peña Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez. Peña Zauner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peña Zauner met een snel genomen vrije trap. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki draait met de bal, schiet en ... Paal! Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zurita trapt de bal weg van het doel. Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac geeft een hoge lob. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:9

69e minuut.
Klungelig pakt Bondăreţ de bal. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Mašić is nu in balbezit. Mašić haalt uit met een fantastische trap. Zurita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:10

74e minuut.
Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ geeft de bal voor. Daar is Długołęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mašić is nu in balbezit. Mašić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

76e minuut.
Perea geeft de bal voor. Uslar Pietri probeert de bal met de borst te controleren. Mašić is nu in balbezit. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ivanac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ geeft een hoge lob. Mašić is nu in balbezit. Mašić schiet op doel. Zurita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac probeert naar een medespeler te passen. Mašić probeert naar een medespeler te passen. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Mašić rent richting de bal. Uslar Pietri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uslar Pietri krijgt een gele kaart. Mašić raakt geblesseerd tijdens het duel. Mašić neemt de penalty, wat een uithaal! Zurita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:11

86e minuut.
Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mašić de bal. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zurita met een harde bal richting middenveld. Peña Zauner kopt de bal weg. Mašić rent richting de bal. Klungelig pakt Mašić de bal. Mašić draait met de bal, schiet en ... Zurita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Zulia 0:12

88e minuut.
Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Długołęcki rent richting de bal. Álvarez begaat een overtreding. Álvarez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apure 87%, Atletico Zulia 13%.
Apure - Atletico Zulia 0:12