Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parra Club de Futbol deportivo la vega F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peláez. Crespo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Crespo kan niet meer verder spelen. Subirats komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Sandoval rent richting de bal. Rodríguez rent richting de bal. Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Parra Club de Futbol - deportivo la vega F.C 1:0

44e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats verovert de bal door een tackle van achteren. Subirats probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chirinos de bal. Chirinos schiet op doel. Estrada bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parra Club de Futbol 60%, deportivo la vega F.C 40%.
Parra Club de Futbol - deportivo la vega F.C 1:0

47e minuut.
Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Sencial is nu in balbezit. Sencial geeft een lange en hoge pass. Chirinos rent richting de bal. Chirinos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chirinos probeert naar een medespeler te passen. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano geeft een hoge lob. Chirinos rent richting de bal. Chirinos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez onderschept slim de pass. Ordóñez geeft een lange en hoge pass. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Estrada bokst de bal weg.

78e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Ortega met een sublieme pass. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parra Club de Futbol - deportivo la vega F.C 2:0

86e minuut.
Peláez passt de bal zonder na te denken. Guevara is nu in balbezit. Oroño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oroño krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parra Club de Futbol 55%, deportivo la vega F.C 45%.
Parra Club de Futbol - deportivo la vega F.C 2:0