Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo la vega F.C Parra Club de Futbol
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Daar is Chirinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos onderschept slim de pass. Chirinos haalt uit met een fantastische trap. Estrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo la vega F.C - Parra Club de Futbol 1:0

10e minuut.
Tavares geeft een hoge lob. Inworp. Claverie met de inworp. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chirinos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Manzano rent richting de bal. Manzano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ordóñez met een snelle inworp. Uslar Pietri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Maurel onderschept slim de pass. Maurel met een sublieme pass. Sencial is nu in balbezit. Sencial haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Subirats onderschept slim de pass. Subirats met een sublieme pass. Chirinos is nu in balbezit. Chirinos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ordóñez geeft de bal voor. Tavares is nu in balbezit. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats schiet op doel. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo la vega F.C - Parra Club de Futbol 2:0

40e minuut.
Daar is Claverie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie rent richting de bal. Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo geeft een lange en hoge pass. Ereu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo la vega F.C 48%, Parra Club de Futbol 52%.
deportivo la vega F.C - Parra Club de Futbol 2:0

49e minuut.
Maurel heeft problemen om de bal te vangen. Vásquez is nu in balbezit. Maurel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maurel krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Daar is Vásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monagas rent richting de bal. Monagas geeft de bal voor. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara geeft een hoge lob. Sencial is nu in balbezit. Sencial schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo la vega F.C - Parra Club de Futbol 2:1

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Tavares de bal onder controle te krijgen. Anzoátegui geeft de bal voor. Klungelig pakt Sencial de bal. Sencial bereikt de bal nog maar net als eerste. Sencial schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
deportivo la vega F.C - Parra Club de Futbol 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo la vega F.C 45%, Parra Club de Futbol 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deportivo la vega F.C - Parra Club de Futbol 2:2