Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Dos laguna LeoCR7
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Freire passt de bal met de wreef. Iriarte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machís. Machís krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Urbaneja kopt de bal weg. Freire is nu in balbezit. Freire passt de bal zonder na te denken. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Machís is nu in balbezit. Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire passt de bal zonder na te denken. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figuera rent richting de bal. Figuera passt de bal zonder na te denken. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carrillo trapt de bal weg van het doel. Ferreira kopt de bal weg. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Parra met een snelle inworp. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Figuera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figuera krijgt een gele kaart. Freire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Freire met een snel genomen vrije trap. Iriarte springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Cedeño bokst de bal weg. Iriarte rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - LeoCR7 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Dos laguna 48%, LeoCR7 52%.
Atletico Dos laguna - LeoCR7 1:0

53e minuut.
Inciarte met een harde bal richting middenveld. Machís rent richting de bal. Machís passt de bal zonder na te denken. Aponte rent richting de bal. Aponte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Guzmán geeft een hoge lob. Inworp. Clavijo met een snelle inworp. Freire met een sublieme pass. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cuares rent richting de bal. Cuares passt de bal zonder na te denken. Freire rent richting de bal. Freire draait met de bal, schiet en ... Cedeño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - LeoCR7 2:0

78e minuut.
Machís controleert de bal met de borst. Freire is nu in balbezit. Freire passt de bal in één keer door. Iriarte rent richting de bal. Iriarte schiet op doel. Cedeño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Klungelig pakt Machís de bal. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Freire. Ferreira roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ferreira kan niet meer verder spelen. Lanza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Dos laguna 53%, LeoCR7 47%.
Atletico Dos laguna - LeoCR7 2:0