Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apure Atletico Deportivo Falcon FC
Normal Tactiek FURIA
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 25.9
average Schieten adequate
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Leal rent richting de bal. Hollanda is nu in balbezit. Hollanda passt de bal in één keer door. Friaça is nu in balbezit. Friaça schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Meza rent richting de bal. Zancu begaat een overtreding. Meza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meza met een snel genomen vrije trap. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Zulu geeft een lange en hoge pass. Uslar Pietri kopt de bal weg. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Friaça is nu in balbezit. Friaça schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Meza kopt de bal weg. Daar is Aponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Ilioara bokst de bal weg.

27e minuut.
Beuckert is nu in balbezit. Beuckert geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chalbaud neemt de hoekschop. Delgado kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Deportivo Falcon FC 1:0

31e minuut.
Zulu geeft een lange en hoge pass. Friaça kopt de bal weg. Hollanda is nu in balbezit. Friaça is nu in balbezit. Friaça draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apure - Atletico Deportivo Falcon FC 1:1

36e minuut.
Leal passt de bal met de wreef. Turró probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turró geeft een hoge lob. Friaça is nu in balbezit. Friaça schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zulu is nu in balbezit. Zulu geeft een lange en hoge pass. Maquilena heeft problemen om de bal te vangen. Friaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Friaça schiet op doel. Zurita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vinding Jensen heeft problemen om de bal te vangen. Vinding Jensen geeft de bal voor. Klungelig pakt Moreno de bal. Zancu is nu in balbezit. Zancu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apure 59%, Atletico Deportivo Falcon FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apure - Atletico Deportivo Falcon FC 1:1

69e minuut.
Uslar Pietri geeft de bal voor. Turró met een sublieme pass. Klungelig pakt Uslar Pietri de bal. Friaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Friaça haalt uit met een fantastische trap. Zurita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Uslar Pietri geeft een lange en hoge pass. Beuckert rent richting de bal. Beuckert geeft een lange en hoge pass. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apure - Atletico Deportivo Falcon FC 1:2

77e minuut.
Zulu onderschept slim de pass. Zulu geeft een hoge lob. Vinding Jensen kopt de bal weg. Klungelig pakt Friaça de bal. Friaça draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apure 60%, Atletico Deportivo Falcon FC 40%.
Apure - Atletico Deportivo Falcon FC 1:2