Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petare F.C. Perez FC
0.80.2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten poor
very good Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Ramos probeert de bal aan de voet te houden. Luna geeft de bal voor. Boscán probeert de bal met de borst te controleren. Trochim is nu in balbezit. Trochim draait met de bal, schiet en ... Elie bokst de bal weg. Trochim is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cabral geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Trochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cabral rent richting de bal. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Trochim is nu in balbezit. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Perez FC 1:0

13e minuut.
De Ornelas passt de bal in één keer door. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral passt de bal zonder na te denken. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ramos passt de bal in één keer door. Daar is Boscán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán onderschept slim de pass. Boscán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Arango Saenz geeft een hoge lob. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna probeert naar een medespeler te passen. Trochim is nu in balbezit. Trochim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Perez FC 2:0

20e minuut.
Luna onderschept slim de pass. Luna probeert naar een medespeler te passen. Boscán rent richting de bal. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Ramos speelt de bal door. Cabral rent richting de bal. Cabral met een sublieme pass. Daar is Boscán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscán draait met de bal, schiet en ... Elie bokst de bal weg.

24e minuut.
Elie met een harde bal richting middenveld. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna probeert naar een medespeler te passen. Trochim is nu in balbezit. Trochim schiet op doel. Pereira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cabral geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boscán springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cabral rent richting de bal. Cabral passt de bal zonder na te denken. Boscán rent richting de bal. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Elie met een harde bal richting middenveld. De Ornelas kopt de bal weg. Klungelig pakt Portillo de bal. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Perez FC 3:0

34e minuut.
Luna met een sublieme pass. Klungelig pakt Cabral de bal. Cabral passt de bal zonder na te denken. Trochim is nu in balbezit. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Perez FC 4:0

40e minuut.
Trochim heeft problemen om de bal te vangen. Pereira is nu in balbezit. Trochim verovert de bal door een tackle van achteren. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Trochim de bal. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas passt de bal in één keer door. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Elie trapt de bal weg van het doel. Luna kopt de bal weg. Klungelig pakt Pereira de bal. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ... Paal! Boscán rent richting de bal. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Perez FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 17%, Perez FC 83%.
Petare F.C. - Perez FC 5:0

46e minuut.
Trochim passt de bal in één keer door. Isnardi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trochim. Trochim krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Klungelig pakt Boscán de bal. De Ornelas speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Trochim rent richting de bal. Pereira speelt de bal door. Boscán rent richting de bal. Boscán draait met de bal, schiet en ... Elie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Perez FC 6:0

59e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco geeft de bal voor. Valiente heeft problemen om de bal te vangen. Valiente geeft een lange en hoge pass. Boscán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Luna met een sublieme pass. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Luna kopt de bal weg. Trochim rent richting de bal. Trochim passt de bal zonder na te denken. Luna is nu in balbezit. Luna geeft een hoge lob. Elie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Lupi rent richting de bal. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos passt de bal in één keer door. Trochim rent richting de bal. Trochim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Elie trapt de bal weg. Trochim kan de bal niet met de borst controleren. Arango Saenz is nu in balbezit. Trochim onderschept slim de pass. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Perez FC 7:0

89e minuut.
Camargo is nu in balbezit. Camargo geeft een lange en hoge pass. Daar is Trochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscán is nu in balbezit. Boscán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 18%, Perez FC 82%.
Petare F.C. - Perez FC 7:0