Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realmadriddeSamuel F.C Cataluña
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.3
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pulido probeert de bal aan de voet te houden. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez passt de bal in één keer door. Anzoátegui is nu in balbezit. Anzoátegui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Ochoa met een sublieme pass. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina rent richting de bal. Espina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Arnáudez onderschept slim de pass. Arnáudez passt de bal in één keer door. Espina rent richting de bal. Espina haalt uit met een fantastische trap. Pulgar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pulido geeft de bal voor. Ochoa rent richting de bal. Barandarian verovert de bal door een tackle van achteren. Barandarian geeft een hoge lob. Reyna kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realmadriddeSamuel - F.C Cataluña 0:1

44e minuut.
Meléndez geeft de bal voor. Mathías is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espina. Espina krijgt een gele kaart. Mathías wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mathías kan niet meer verder spelen. Estrada komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmadriddeSamuel 48%, F.C Cataluña 52%.
realmadriddeSamuel - F.C Cataluña 0:1

65e minuut.
Anzoátegui rent richting de bal. Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui onderschept slim de pass. Riberos is nu in balbezit. Riberos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Velandia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barandarian met een snelle inworp. Riberos is nu in balbezit. Riberos passt de bal met de wreef. Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Arrieta de bal. Espina rent richting de bal. Espina passt de bal zonder na te denken. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
realmadriddeSamuel - F.C Cataluña 1:1

85e minuut.
Rendón speelt de bal door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pulido. Pulido krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmadriddeSamuel 55%, F.C Cataluña 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
realmadriddeSamuel - F.C Cataluña 1:1