Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dropping Petare F.C.
Normal Tactiek 0.80.2
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 34.9
poor Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Chacón rent richting de bal. Trochim rent richting de bal. Trochim passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boscán de bal. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - Petare F.C. 0:1

3e minuut.
Lastreto geeft de bal voor. Inworp. Babaoğlu met een snelle inworp. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - Petare F.C. 0:2

5e minuut.
Trochim passt de bal met de wreef. Babaoğlu rent richting de bal. Babaoğlu passt de bal met de wreef. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Barandarian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luzardo komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Pardo geeft een hoge lob. Trochim rent richting de bal. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ramos rent richting de bal. Medina rent richting de bal. Medina speelt de bal door. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ribera kopt de bal weg. Daar is Oliveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Boscán rent richting de bal. Boscán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Babaoğlu is nu in balbezit. Babaoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sáenz de bal. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - Petare F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dropping 83%, Petare F.C. 17%.
Dropping - Petare F.C. 0:3

46e minuut.
Madroñero verovert de bal door een tackle van achteren. Aletorowicz met een sublieme pass. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán schiet op doel. Yánez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - Petare F.C. 0:4

48e minuut.
Oliveros is nu in balbezit. Luna onderschept slim de pass. Madroñero probeert naar een medespeler te passen. Boscán rent richting de bal. Boscán draait met de bal, schiet en ... Yánez bokst de bal weg.

54e minuut.
Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal met de wreef. Boscán rent richting de bal. Boscán haalt uit met een fantastische trap. Yánez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - Petare F.C. 0:5

61e minuut.
Palenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo onderschept slim de pass. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boscán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yánez trapt de bal weg van het doel. Inworp. De Ornelas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trochim is nu in balbezit. Trochim geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Trochim de bal. Boscán rent richting de bal. Boscán speelt de bal door. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Pardo passt de bal in één keer door. Boscán is nu in balbezit. Boscán schiet op doel. Yánez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trochim met de inworp. Boscán is nu in balbezit. Boscán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Boscán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - Petare F.C. 0:6

83e minuut.
Ramos met een sublieme pass. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas met een sublieme pass. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - Petare F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dropping 79%, Petare F.C. 21%.
Dropping - Petare F.C. 0:7