Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladiadores Fútbol Club realmadriddeSamuel
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Arrieta kopt de bal weg. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro met een sublieme pass. Arrieta rent richting de bal. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Canales trapt de bal weg. Zamora kopt de bal weg. Klungelig pakt Arrieta de bal. Arrieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer geeft een lange en hoge pass. Hezzel is nu in balbezit. Hezzel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiadores Fútbol Club - realmadriddeSamuel 1:0

28e minuut.
Melamed kopt de bal weg. Robledo rent richting de bal. Robledo passt de bal zonder na te denken. Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiadores Fútbol Club - realmadriddeSamuel 2:0

37e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Robledo onderschept slim de pass. Robledo passt de bal zonder na te denken. Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal met de wreef. Canales is nu in balbezit. Arrieta onderschept slim de pass. Arrieta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero met een sublieme pass. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiadores Fútbol Club - realmadriddeSamuel 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiadores Fútbol Club 51%, realmadriddeSamuel 49%.
Gladiadores Fútbol Club - realmadriddeSamuel 2:1

55e minuut.
Saer kopt de bal weg. Klungelig pakt Canales de bal. Espina rent richting de bal. Espina haalt uit met een fantastische trap. Arreaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Barreto passt de bal in één keer door. Robledo rent richting de bal. Robledo met een sublieme pass. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Robledo probeert naar een medespeler te passen. Saer is nu in balbezit. Guerrero is nu in balbezit. Espina is nu in balbezit. Espina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pulido met een snelle inworp. Guerrero rent richting de bal. Guerrero speelt de bal door. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiadores Fútbol Club 68%, realmadriddeSamuel 32%.
Gladiadores Fútbol Club - realmadriddeSamuel 2:1