Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Cataluña colombiafcc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Luces raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ríos komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Mavares probeert naar een medespeler te passen. Riberos is nu in balbezit. Riberos passt de bal zonder na te denken. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Cataluña - colombiafcc 1:0

12e minuut.
Anzoátegui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estrada komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Guerrero passt de bal in één keer door. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas schiet op doel. Muñoz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Cataluña - colombiafcc 1:1

16e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores verovert de bal door een tackle van achteren. Miraflores met een sublieme pass. Bastidas rent richting de bal. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Cataluña - colombiafcc 1:2

17e minuut.
Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos is nu in balbezit. Elie probeert naar een medespeler te passen. Riberos is nu in balbezit. Riberos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Miraflores verovert de bal door een tackle van achteren. Miraflores passt de bal met de wreef. Ordaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mariño rent richting de bal. Mariño geeft een lange en hoge pass. Riberos rent richting de bal. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Cataluña 46%, colombiafcc 54%.
F.C Cataluña - colombiafcc 1:2

52e minuut.
Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Miraflores rent richting de bal. Miraflores geeft een lange en hoge pass. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Pulgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Rendón onderschept slim de pass. Rendón geeft een lange en hoge pass. Elie is nu in balbezit. Estrada onderschept slim de pass. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Cataluña 47%, colombiafcc 53%.
F.C Cataluña - colombiafcc 1:2