Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perez FC Dropping
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Arango Saenz verovert de bal door een tackle van achteren. Arango Saenz met een sublieme pass. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi haalt uit met een fantastische trap. Yánez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perez FC - Dropping 1:0

12e minuut.
Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón met een sublieme pass. Viña rent richting de bal. Isnardi rent richting de bal. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perez FC - Dropping 2:0

15e minuut.
Luzardo is nu in balbezit. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzardo onderschept slim de pass. Oliveros rent richting de bal. Oliveros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perez FC - Dropping 2:1

20e minuut.
Sáenz kan de bal niet met de borst controleren. Lupi is nu in balbezit. Lupi met een sublieme pass. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi draait met de bal, schiet en ... Yánez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi speelt de bal door. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perez FC 53%, Dropping 47%.
Perez FC - Dropping 2:1

53e minuut.
Vicuña met de inworp. Oliveros rent richting de bal. Oliveros geeft een lange en hoge pass. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera haalt uit met een fantastische trap. Echenausi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Sáenz onderschept slim de pass. Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi passt de bal zonder na te denken. Isnardi rent richting de bal. Isnardi haalt uit met een fantastische trap. Yánez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perez FC - Dropping 3:1

72e minuut.
Oliveros passt de bal zonder na te denken. Luzardo rent richting de bal. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzardo onderschept slim de pass. Luzardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Luzardo probeert de bal aan de voet te houden. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo met een sublieme pass. Klungelig pakt Isnardi de bal. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perez FC 58%, Dropping 42%.
Perez FC - Dropping 3:1