Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realmadriddeSamuel colombiafcc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


33e minuut.
Meléndez rent richting de bal. Meléndez geeft de bal voor. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Velandia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meléndez met de inworp. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmadriddeSamuel 61%, colombiafcc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
realmadriddeSamuel - colombiafcc 0:0

49e minuut.
Ojeda met een harde bal richting middenveld. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realmadriddeSamuel - colombiafcc 0:1

61e minuut.
Bastidas rent richting de bal. Pulido schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bastidas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miraflores zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Reyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realmadriddeSamuel - colombiafcc 0:2

77e minuut.
Zamora geeft een lange en hoge pass. Guerrero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luces rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmadriddeSamuel 44%, colombiafcc 56%.
realmadriddeSamuel - colombiafcc 0:2