Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Cataluña Gladiadores Fútbol Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos geeft een hoge lob. Zamora rent richting de bal. Anzoátegui rent richting de bal. Anzoátegui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Nava raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dudamel komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Pozo probeert naar een medespeler te passen. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales rent richting de bal. Anzoátegui onderschept slim de pass. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap. Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Arnáudez passt de bal zonder na te denken. Ribas is nu in balbezit. Pozo maakt een afschuwelijke overtreding. Pozo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Barreto passt de bal met de wreef. Robledo speelt de bal door. Hezzel rent richting de bal. Hezzel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arnáudez de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Cataluña - Gladiadores Fútbol Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Cataluña 48%, Gladiadores Fútbol Club 52%.
F.C Cataluña - Gladiadores Fútbol Club 0:1

55e minuut.
Barreto passt de bal in één keer door. Ribas is nu in balbezit. Ribas passt de bal met de wreef. Hezzel rent richting de bal. Hezzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Cataluña - Gladiadores Fútbol Club 0:2

65e minuut.
Rendón met een sublieme pass. Barreto rent richting de bal. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto onderschept slim de pass. Barreto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Cataluña 50%, Gladiadores Fútbol Club 50%.
F.C Cataluña - Gladiadores Fútbol Club 0:2