Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petare F.C. Gladiadores Fútbol Club
0.80.2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Nava de bal. Cabral is nu in balbezit. Cabral passt de bal in één keer door. Boscán rent richting de bal. Boscán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ribas is nu in balbezit. Luna onderschept slim de pass. Luna geeft de bal voor. Klungelig pakt Boscán de bal. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Luna met een sublieme pass. Saer met een sublieme pass. De Ornelas geeft een hoge lob. Boscán rent richting de bal. Boscán schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral speelt de bal door. Klungelig pakt Trochim de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Arreaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 1:0

21e minuut.
Robledo rent richting de bal. Robledo passt de bal in één keer door. Daar is Melamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscán is nu in balbezit. Boscán haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 2:0

25e minuut.
Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral speelt de bal door. Klungelig pakt Boscán de bal. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 3:0

25e minuut.
Hezzel met een sublieme pass. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán is nu in balbezit. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cabral de bal. Cabral met een sublieme pass. Daar is Trochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Boscán kopt de bal weg. Barreto heeft problemen om de bal te vangen. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal zonder na te denken. Cabral is nu in balbezit. Cabral geeft een hoge lob. Boscán krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Boscán is nu in balbezit. Boscán passt de bal met de wreef. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 4:0

39e minuut.
De Ornelas passt de bal in één keer door. Boscán probeert naar een medespeler te passen. Trochim is nu in balbezit. Trochim schiet op doel. Arreaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 5:0

40e minuut.
Nava rent richting de bal. Trochim onderschept slim de pass. Trochim passt de bal in één keer door. Boscán rent richting de bal. Boscán schiet op doel. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal in één keer door. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 17%, Gladiadores Fútbol Club 83%.
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 5:0

48e minuut.
De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas passt de bal in één keer door. Cabral heeft problemen om de bal te vangen. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Trochim is nu in balbezit. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas passt de bal zonder na te denken. Boscán heeft problemen om de bal te vangen. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Luna kopt de bal weg. Trochim heeft problemen om de bal te vangen. Canales is nu in balbezit. Trochim onderschept slim de pass. Trochim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 6:0

62e minuut.
Boscán heeft problemen om de bal te vangen. De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Boscán is nu in balbezit. Boscán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 7:0

62e minuut.
Hezzel speelt de bal door. Klungelig pakt Ribas de bal. Boscán rent richting de bal. Boscán haalt uit met een fantastische trap. Zamora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Boscán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas passt de bal in één keer door. Trochim is nu in balbezit. Trochim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna is nu in balbezit. Luna probeert naar een medespeler te passen. Boscán is nu in balbezit. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cabral probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas speelt de bal door. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 8:0

77e minuut.
Peña geeft de bal voor. Melamed is nu in balbezit. De Ornelas begaat een overtreding. De Ornelas krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel. Arreaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 9:0

85e minuut.
Cabral is nu in balbezit. Cabral passt de bal in één keer door. Medina rent richting de bal. Medina geeft een lange en hoge pass. Trochim kopt de bal weg. Arreaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Canales geeft een lange en hoge pass. Ramos kopt de bal weg. Barreto heeft problemen om de bal te vangen. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 23%, Gladiadores Fútbol Club 77%.
Petare F.C. - Gladiadores Fútbol Club 10:0