Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petare F.C. colombiafcc
0.80.2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten unsatisfactory
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos met een sublieme pass. Luna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pardo de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - colombiafcc 1:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Ornelas met de inworp. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Ojeda trapt de bal weg van het doel. Luna kopt de bal weg. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - colombiafcc 2:0

26e minuut.
Quiroz kopt de bal weg. Ramos rent richting de bal. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ramos onderschept slim de pass. Ramos passt de bal zonder na te denken. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robledo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 15%, colombiafcc 85%.
Petare F.C. - colombiafcc 2:0

56e minuut.
Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán geeft de bal voor. Trochim probeert de bal met de borst te controleren. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Luna kopt de bal weg. Klungelig pakt Pardo de bal. Guerrero rent richting de bal. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De Ornelas kopt de bal weg. Pardo rent richting de bal. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Luna geeft een hoge lob. Freire kopt de bal weg. Ramos speelt de bal door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Luna kopt de bal weg. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim passt de bal zonder na te denken. Pardo is nu in balbezit. Pardo draait met de bal, schiet en ... Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ordaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Ramos de bal. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos onderschept slim de pass. Ramos geeft de bal voor. Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De Ornelas geeft de bal voor. Klungelig pakt Elie de bal. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - colombiafcc 3:0

82e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire geeft een hoge lob. Luna speelt de bal door. Boscán rent richting de bal. Boscán draait met de bal, schiet en ... Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 22%, colombiafcc 78%.
Petare F.C. - colombiafcc 3:0