Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
colombiafcc Petare F.C.
Normal Tactiek 0.80.2
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 44.4
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Cabral passt de bal met de wreef. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim speelt de bal door. Boscán rent richting de bal. Boscán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Cabral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luna rent richting de bal. Luna geeft een hoge lob. Boscán maakt een snoekduik en kopt de bal. Ojeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cabral kopt de bal weg. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas met een sublieme pass. Boscán rent richting de bal. Boscán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cabral probeert naar een medespeler te passen. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Elie de bal onder controle te krijgen. Ojeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
colombiafcc - Petare F.C. 0:1

21e minuut.
Boscán rent richting de bal. De Ornelas geeft een hoge lob. Miraflores heeft problemen om de bal te vangen. Trochim is nu in balbezit. Trochim draait met de bal, schiet en ... Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Rivas met een sublieme pass. Cabral is nu in balbezit. Cabral met een sublieme pass. Boscán heeft problemen om de bal te vangen. Boscán draait met de bal, schiet en ... Ojeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De Ornelas passt de bal in één keer door. Cabral is nu in balbezit. Cabral passt de bal zonder na te denken. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ojeda speelt de bal door. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Boscán heeft problemen om de bal te vangen. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Luna kopt de bal weg. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim verovert de bal door een tackle van achteren. Trochim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ojeda trapt de bal weg van het doel. Luna kopt de bal weg. Trochim speelt de bal door. Boscán is nu in balbezit. Boscán draait met de bal, schiet en ... Ojeda bokst de bal weg.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ojeda trapt de bal weg. Luna kopt de bal weg. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán schiet op doel. Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
colombiafcc - Petare F.C. 0:2

43e minuut.
De Ornelas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortega. De Ornelas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramos met een snel genomen vrije trap. Boscán maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Elie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colombiafcc 84%, Petare F.C. 16%.
colombiafcc - Petare F.C. 0:2

57e minuut.
Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral geeft de bal voor. Ordaz rent richting de bal. Trochim onderschept slim de pass. Trochim draait met de bal, schiet en ... Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie geeft een hoge lob. Ramos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas passt de bal in één keer door. Boscán rent richting de bal. Boscán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Freire is nu in balbezit. Ramos speelt de bal door. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán schiet op doel. Paal! Ojeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Trochim is nu in balbezit. Trochim schiet op doel. Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ordaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. De Ornelas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boscán is nu in balbezit. Boscán draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
colombiafcc - Petare F.C. 0:3

67e minuut.
Duval is nu in balbezit. Ayala is nu in balbezit. Ayala passt de bal zonder na te denken. Boscán rent richting de bal. Boscán haalt uit met een fantastische trap. Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Boscán rent richting de bal. Boscán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
colombiafcc - Petare F.C. 0:4

82e minuut.
Luna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cabral de bal. Cabral passt de bal met de wreef. Boscán rent richting de bal. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ojeda trapt de bal weg. Cabral kopt de bal weg. Luna speelt de bal door. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
colombiafcc - Petare F.C. 0:5

87e minuut.
Ojeda trapt de bal weg van het doel. Cabral kopt de bal weg. Elie controleert de bal met de borst. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colombiafcc 87%, Petare F.C. 13%.
colombiafcc - Petare F.C. 0:5