Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guacimalero realmadriddeSamuel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Perea de bal. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Guerrero passt de bal met de wreef. Pulido rent richting de bal. Izturis begaat een overtreding. Izturis krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Álvarez geeft een hoge lob. Inworp. Guerrero met een snelle inworp. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een hoge lob. Canorea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - realmadriddeSamuel 0:1

16e minuut.
Sarmiento rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Carbonelli is nu in balbezit. Carbonelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Meléndez passt de bal in één keer door. Perea is nu in balbezit. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - realmadriddeSamuel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guacimalero 45%, realmadriddeSamuel 55%.
guacimalero - realmadriddeSamuel 0:2

48e minuut.
Carbonelli rent richting de bal. Velandia onderschept slim de pass. Velandia geeft de bal voor. Montenegro rent richting de bal. Montenegro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Izturis is nu in balbezit. Izturis speelt de bal door. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Velandia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguerreverre met een snelle inworp. Canache is nu in balbezit. Canache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Izturis met een snelle inworp. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Velandia probeert naar een medespeler te passen. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez geeft een hoge lob. Arrieta rent richting de bal. Arrieta draait met de bal, schiet en ... Canorea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - realmadriddeSamuel 0:3

85e minuut.
Ochoa met de inworp. Montenegro rent richting de bal. Montenegro geeft de bal voor. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - realmadriddeSamuel 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guacimalero 49%, realmadriddeSamuel 51%.
guacimalero - realmadriddeSamuel 0:4