Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Cataluña Dropping
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.4
hopeloos Schieten slecht
matig Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Oliveros rent richting de bal. Pozo onderschept slim de pass. Pozo geeft een hoge lob. Anzoátegui is nu in balbezit. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rendón probeert naar een medespeler te passen. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón passt de bal in één keer door. Barandarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chacón geeft een lange en hoge pass. Pozo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian verovert de bal door een tackle van achteren. Barandarian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón geeft de bal voor. Klungelig pakt Lastreto de bal. Anzoátegui is nu in balbezit. Anzoátegui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Barandarian onderschept slim de pass. Barandarian met een sublieme pass. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Cataluña 45%, Dropping 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Cataluña - Dropping 0:0

46e minuut.
Barandarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian passt de bal in één keer door. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Barandarian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacón is nu in balbezit. Chacón probeert naar een medespeler te passen. Lastreto geeft een hoge lob. Barandarian kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Riberos is nu in balbezit. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón speelt de bal door. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Cataluña - Dropping 1:0

78e minuut.
Riberos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barandarian. Riberos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pozo met een snel genomen vrije trap. Narváez geeft de bal voor. Barandarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Cataluña 30%, Dropping 70%.
F.C Cataluña - Dropping 1:0