Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dropping Gladiadores Fútbol Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Sáenz speelt de bal door. Palenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas is nu in balbezit. Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos met een snelle inworp. Ribas is nu in balbezit. Ribas geeft een lange en hoge pass. Yánez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - Gladiadores Fútbol Club 0:1

34e minuut.
Nava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ribera neemt de hoekschop. Daar is Dudamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barandarian is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dropping 49%, Gladiadores Fútbol Club 51%.
Dropping - Gladiadores Fútbol Club 0:1

81e minuut.
Saer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribera met de inworp. Oliveros rent richting de bal. Oliveros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dropping 56%, Gladiadores Fútbol Club 44%.
Dropping - Gladiadores Fútbol Club 0:1