Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realmadriddeSamuel Petare F.C.
Normal Tactiek 0.80.2
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
20.8 gemiddelde waardering 37.4
poor Schieten adequate
weak Passen good
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Luna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boscán de bal. Boscán passt de bal in één keer door. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
realmadriddeSamuel - Petare F.C. 0:1

8e minuut.
Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos geeft een lange en hoge pass. Trochim rent richting de bal. Trochim schiet op doel. Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realmadriddeSamuel - Petare F.C. 0:2

11e minuut.
Ríos trapt de bal weg. Inworp. Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Zamora de bal. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán geeft de bal voor. Trochim rent richting de bal. Trochim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Luna probeert naar een medespeler te passen. Trochim is nu in balbezit. Velandia rent richting de bal. Trochim verovert de bal door een tackle van achteren. Trochim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ríos met een harde bal richting middenveld. Montenegro kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamora de bal. Trochim is nu in balbezit. Trochim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Boscán speelt de bal door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pardo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boscán kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Zamora rent richting de bal. Boscán rent richting de bal. Boscán passt de bal in één keer door. Luna is nu in balbezit. Luna geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas passt de bal zonder na te denken. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ... Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Trochim rent richting de bal. Pardo is nu in balbezit. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmadriddeSamuel 80%, Petare F.C. 20%.
realmadriddeSamuel - Petare F.C. 0:2

46e minuut.
Robledo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Luna speelt de bal door. Pardo is nu in balbezit. Trochim is nu in balbezit. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Reyna de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Zamora is nu in balbezit. Luna begaat een overtreding. Luna krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Boscán geeft een lange en hoge pass. De Ornelas kopt de bal weg. Pardo met een sublieme pass. Trochim is nu in balbezit. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De Ornelas controleert de bal met de borst. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel. Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Meléndez passt de bal met de wreef. Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz geeft de bal voor. Boscán is nu in balbezit. Boscán geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Meléndez rent richting de bal. Meléndez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boscán met de inworp. Luna geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pardo de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realmadriddeSamuel - Petare F.C. 0:3

89e minuut.
Ochoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamora is nu in balbezit. Boscán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boscán krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Boscán verovert de bal door een tackle van achteren. Luna met een sublieme pass. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmadriddeSamuel 78%, Petare F.C. 22%.
realmadriddeSamuel - Petare F.C. 0:3