Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petare F.C. realmadriddeSamuel
0.80.2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 21.4
good Schieten unsatisfactory
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Ríos met een harde bal richting middenveld. Cabral kopt de bal weg. Luna met een sublieme pass. Trochim is nu in balbezit. Trochim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Trochim is nu in balbezit. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Ríos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - realmadriddeSamuel 1:0

8e minuut.
De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Rosales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - realmadriddeSamuel 2:0

13e minuut.
Montenegro kopt de bal weg. Ramos is nu in balbezit. Luna speelt de bal door. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - realmadriddeSamuel 3:0

20e minuut.
De Ornelas met een sublieme pass. Rosales rent richting de bal. Rosales met een sublieme pass. Trochim heeft problemen om de bal te vangen. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is De Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Reyna kan de bal niet met de borst controleren. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Meléndez is nu in balbezit. De Ornelas speelt de bal door. Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zamora rent richting de bal. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales passt de bal met de wreef. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - realmadriddeSamuel 4:0

32e minuut.
De Ornelas geeft de bal voor. Rosales controleert de bal met de borst. Rosales passt de bal met de wreef. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral is nu in balbezit. Cabral passt de bal zonder na te denken. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - realmadriddeSamuel 5:0

39e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Reyna de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Ornelas zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos met een sublieme pass. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Ríos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 22%, realmadriddeSamuel 78%.
Petare F.C. - realmadriddeSamuel 5:0

47e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal zonder na te denken. Luna is nu in balbezit. Luna geeft een hoge lob. Rosales maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Luna passt de bal zonder na te denken. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas geeft een hoge lob. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas speelt de bal door. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - realmadriddeSamuel 6:0

77e minuut.
Trochim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rosales de bal. Trochim rent richting de bal. Trochim schiet op doel. Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - realmadriddeSamuel 7:0

78e minuut.
Trochim is nu in balbezit. Trochim passt de bal zonder na te denken. Meléndez is nu in balbezit. Rosales onderschept slim de pass. Rosales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas passt de bal in één keer door. Cabral is nu in balbezit. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 18%, realmadriddeSamuel 82%.
Petare F.C. - realmadriddeSamuel 7:0