Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perez FC realmadriddeSamuel
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Delgado is nu in balbezit. Villalba begaat een overtreding. Villalba krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba passt de bal in één keer door. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perez FC - realmadriddeSamuel 1:0

25e minuut.
Ríos trapt de bal weg. Seijas kopt de bal weg. Zamora is nu in balbezit. Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Lupi speelt de bal door. Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi is nu in balbezit. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi haalt uit met een fantastische trap. Ríos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perez FC - realmadriddeSamuel 2:0

32e minuut.
Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi is nu in balbezit. Pulido maakt een afschuwelijke overtreding. Pulido krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Velandia speelt de bal door. Pulido rent richting de bal. Clavijo maakt een afschuwelijke overtreding. Clavijo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Montenegro met de inworp. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta schiet op doel. Echenausi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Arrieta rent richting de bal. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta onderschept slim de pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perez FC 60%, realmadriddeSamuel 40%.
Perez FC - realmadriddeSamuel 2:0

49e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora met een sublieme pass. Daar is Seijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Seijas is nu in balbezit. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora geeft een hoge lob. Pereira met een sublieme pass. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tovar rent richting de bal. Tovar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Reyna de bal onder controle te krijgen. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montenegro zal de hoekschop nemen. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Meléndez geeft een lange en hoge pass. Blanco kopt de bal weg. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perez FC - realmadriddeSamuel 2:1

76e minuut.
Villalba probeert naar een medespeler te passen. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi draait met de bal, schiet en ... Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perez FC - realmadriddeSamuel 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perez FC 45%, realmadriddeSamuel 55%.
Perez FC - realmadriddeSamuel 3:1