Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hmeidan FC Atletico Alethia
LOOP Tactiek Llave
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
29.2 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten solid
poor Passen adequate
average Verdedigen good


5e minuut.
Klungelig pakt Vallenilla de bal. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner passt de bal met de wreef. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś schiet op doel. Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías geeft een lange en hoge pass. Jaracz rent richting de bal. Jaracz schiet op doel. Secară maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Primera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butto met een snelle inworp. Broś rent richting de bal. Broś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Manicaro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías speelt de bal door. Werner is nu in balbezit. Werner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Butto passt de bal met de wreef. Daar is Primera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butto onderschept slim de pass. Butto geeft een lange en hoge pass. Akkurt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto onderschept slim de pass. Butto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Werner de bal. Werner draait met de bal, schiet en ... Echeverria bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorgan neemt de hoekschop. Beito geeft een lange en hoge pass. Akkurt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Atletico Alethia 0:1

35e minuut.
Olarte rent richting de bal. Broś onderschept slim de pass. Broś passt de bal in één keer door. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Aristigueta heeft problemen om de bal te vangen. Gorgan speelt de bal door. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Atletico Alethia 0:2

40e minuut.
Broś verovert de bal door een tackle van achteren. Werner is nu in balbezit. Broś rent richting de bal. Broś schiet op doel. Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Atletico Alethia 0:3

43e minuut.
Butto heeft problemen om de bal te vangen. Butto met een sublieme pass. Beito is nu in balbezit. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Gorgan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akkurt kan de bal niet met de borst controleren. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Atletico Alethia 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 80%, Atletico Alethia 20%.
Hmeidan FC - Atletico Alethia 0:4

64e minuut.
Farías rent richting de bal. Akkurt onderschept slim de pass. Broś is nu in balbezit. Broś haalt uit met een fantastische trap. Echeverria werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Broś passt de bal met de wreef. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgan geeft de bal voor. Echeverria bokst de bal weg. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ... Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Atletico Alethia 0:5

69e minuut.
Broś draait met de bal, schiet en ... Farías probeert de bal aan de voet te houden. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner geeft een lange en hoge pass. Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Atletico Alethia 0:6

71e minuut.
Butto met de inworp. Broś speelt de bal door. Manicaro rent richting de bal. Manicaro geeft een hoge lob. Beito probeert de bal aan de voet te houden. Echeverria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Jaracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaracz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vallenilla neemt de penalty, wat een uithaal! Secară werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Atletico Alethia 1:6

75e minuut.
Werner rent richting de bal. Portillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Werner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Werner zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Atletico Alethia 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 67%, Atletico Alethia 33%.
Hmeidan FC - Atletico Alethia 1:7