Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jesus de nazareth Atletico Alethia
Normal Tactiek Llave
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 31.7
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen weak


20e minuut.
Yutkun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Broś komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Arrechedera met de inworp. Colmenares rent richting de bal. Valbuena rent richting de bal. Arrechedera onderschept slim de pass. Arrechedera geeft de bal voor. Depourcq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Broś probeert naar een medespeler te passen. Sulvestre rent richting de bal. Sulvestre schiet op doel. Khan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chardalias is nu in balbezit. Chardalias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jesus de nazareth - Atletico Alethia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jesus de nazareth 62%, Atletico Alethia 38%.
jesus de nazareth - Atletico Alethia 0:1

57e minuut.
Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Chardalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov speelt de bal door. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Səfərov rent richting de bal. Səfərov geeft de bal voor. Broś kopt de bal weg. Chardalias rent richting de bal. Chardalias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Səfərov met een sublieme pass. Chardalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardalias is nu in balbezit. Chardalias schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Werner komt het veld opgelopen. Manicaro komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Arcoş passt de bal in één keer door. Manicaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Manicaro passt de bal zonder na te denken. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jesus de nazareth - Atletico Alethia 0:2

75e minuut.
Werner onderschept slim de pass. Klungelig pakt Werner de bal. Werner probeert naar een medespeler te passen. Manicaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Manicaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Manicaro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zurita. Manicaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Səfərov met een snel genomen vrije trap. Werner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jesus de nazareth - Atletico Alethia 0:3

83e minuut.
Del Valle kopt de bal weg. Klungelig pakt Arrechedera de bal. Sulvestre rent richting de bal. Werner is nu in balbezit. Werner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Zurita geeft een hoge lob. Inworp. Səfərov met de inworp. Hamilton rent richting de bal. Hamilton geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hamilton neemt de hoekschop. Werner krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulvestre rent richting de bal. Sulvestre draait met de bal, schiet en ... Khan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Hamilton met de inworp. Manicaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Manicaro geeft een hoge lob. Werner springt en kopt de bal. Khan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jesus de nazareth - Atletico Alethia 0:4

87e minuut.
Inworp. Hamilton met de inworp. Werner rent richting de bal. Manicaro is nu in balbezit. Manicaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jesus de nazareth 75%, Atletico Alethia 25%.
jesus de nazareth - Atletico Alethia 0:4