Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Alethia jesus de nazareth
Llave Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 17.9
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Losada rent richting de bal. Portillo is nu in balbezit. Werner rent richting de bal. Werner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arango Saenz de bal onder controle te krijgen. Khan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Alethia - jesus de nazareth 1:0

20e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova geeft de bal voor. Klungelig pakt Arrechedera de bal. Losada is nu in balbezit. Losada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Casanova passt de bal zonder na te denken. Zurita is nu in balbezit. Səfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Werner rent richting de bal. Werner schiet op doel. Khan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo is nu in balbezit. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner schiet op doel. Khan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Sulvestre is nu in balbezit. Sulvestre geeft een lange en hoge pass. Arango Saenz heeft problemen om de bal te vangen. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel. Khan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner passt de bal in één keer door. Losada rent richting de bal. Losada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Figueroa geeft een hoge lob. Inworp. Casanova met de inworp. Losada kan de bal niet met de borst controleren. Losada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Alethia 30%, jesus de nazareth 70%.
Atletico Alethia - jesus de nazareth 1:0

46e minuut.
Rivero komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Portillo probeert de bal met de borst te controleren. Figueroa is nu in balbezit. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo haalt uit met een fantastische trap. Khan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Alethia - jesus de nazareth 2:0

52e minuut.
Del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Del Valle passt de bal met de wreef. Arrechedera bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Losada schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Alethia - jesus de nazareth 3:0

57e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner rent richting de bal. Losada rent richting de bal. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Arango Saenz trapt de bal weg van het doel. Rivero kopt de bal weg. Arrechedera heeft problemen om de bal te vangen. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Arango Saenz controleert de bal met de borst. Arrechedera rent richting de bal. Werner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Werner krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Sulvestre kopt de bal weg. Zurita rent richting de bal. Werner onderschept slim de pass. Daar is Werner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Werner haalt uit met een fantastische trap. Khan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Alethia - jesus de nazareth 4:0

86e minuut.
Rivero is nu in balbezit. Rivero geeft de bal voor. Figueroa kopt de bal weg. Klungelig pakt Werner de bal. Werner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ... Khan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Casanova speelt de bal door. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel. Khan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Alethia - jesus de nazareth 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Alethia 26%, jesus de nazareth 74%.
Atletico Alethia - jesus de nazareth 5:0