Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
poul pak fc Estudiantes del Zulia
Normal Tactiek nation
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto passt de bal in één keer door. Castellano rent richting de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ... Benaventte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
poul pak fc - Estudiantes del Zulia 0:1

11e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. Urdaneta rent richting de bal. Ortigoza verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... Benaventte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poul pak fc - Estudiantes del Zulia 0:2

14e minuut.
Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares passt de bal zonder na te denken. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Parada probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Parada controleert de bal met de borst. Castellano onderschept slim de pass. Castellano passt de bal zonder na te denken. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poul pak fc - Estudiantes del Zulia 0:3

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Blanco zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Blanco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Blanco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordaz begaat een overtreding. Villalta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urdaneta met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ojeda de bal. Monsalve rent richting de bal. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Villalobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Piñate onderschept slim de pass. Piñate geeft een hoge lob. Ordaz is nu in balbezit. Ordaz passt de bal met de wreef. Castellano probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poul pak fc 69%, Estudiantes del Zulia 31%.
poul pak fc - Estudiantes del Zulia 0:3

53e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Ortigoza is nu in balbezit. Urdaneta is nu in balbezit. Ortigoza onderschept slim de pass. Ortigoza geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
poul pak fc - Estudiantes del Zulia 0:4

64e minuut.
Ordaz is nu in balbezit. Ordaz geeft een hoge lob. Cuares probeert de bal aan de voet te houden. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ojeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal in één keer door. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poul pak fc 66%, Estudiantes del Zulia 34%.
poul pak fc - Estudiantes del Zulia 0:4