Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real blaco Hmeidan FC
Normal Tactiek MAIL.343
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 30.3
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Alaña Puerta is nu in balbezit. Vähäkangas is nu in balbezit. Alaña Puerta is nu in balbezit. Alaña Puerta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rondón de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vähäkangas rent richting de bal. Almarza is nu in balbezit. Vähäkangas verovert de bal door een tackle van achteren. Alaña Puerta rent richting de bal. Alaña Puerta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Horan geeft een hoge lob. Sarmiento krijgt zijn hoofd ertegen. Alaña Puerta is nu in balbezit. Alaña Puerta schiet op doel. Polanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real blaco - Hmeidan FC 0:1

24e minuut.
Częścik geeft een lange en hoge pass. Daar is Chudy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudy speelt de bal door. Alaña Puerta is nu in balbezit. Alaña Puerta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Polanco probeert wanhopig de bal te grijpen. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real blaco - Hmeidan FC 0:2

26e minuut.
Vähäkangas is nu in balbezit. Vähäkangas passt de bal zonder na te denken. Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta haalt uit met een fantastische trap. Polanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Solano met een harde bal richting middenveld. Garjelea kopt de bal weg. Chudy speelt de bal door. Horan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Horan de bal. Horan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rondón de bal. Alaña Puerta is nu in balbezit. Alaña Puerta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real blaco - Hmeidan FC 0:3

36e minuut.
Briceño Iragorry met een sublieme pass. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta onderschept slim de pass. Alaña Puerta draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chudy speelt de bal door. Klungelig pakt Horan de bal. Horan speelt de bal door. Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real blaco 73%, Hmeidan FC 27%.
real blaco - Hmeidan FC 0:3

55e minuut.
Rondón kopt de bal weg. Walshe met een sublieme pass. Daar is Alaña Puerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaña Puerta schiet op doel. Polanco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta geeft een lange en hoge pass. Polanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rondón heeft problemen om de bal te vangen. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real blaco - Hmeidan FC 0:4

58e minuut.
Inworp. Garjelea met een snelle inworp. Walshe heeft problemen om de bal te vangen. Walshe geeft een lange en hoge pass. Vähäkangas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Valdés passt de bal in één keer door. Catinca is nu in balbezit. Catinca geeft de bal voor. Vähäkangas rent richting de bal. Vähäkangas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Aponte rent richting de bal. Aponte passt de bal met de wreef. Walshe speelt de bal door. Vähäkangas rent richting de bal. Vähäkangas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Betancourt rent richting de bal. Aponte is nu in balbezit. Garjelea begaat een overtreding. Garjelea krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Almarza passt de bal zonder na te denken. Catinca is nu in balbezit. Catinca geeft een lange en hoge pass. Alaña Puerta rent richting de bal. Alaña Puerta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Solano de bal. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento schiet op doel. Polanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rondón heeft problemen om de bal te vangen. Walshe bereikt de bal nog maar net als eerste. Walshe geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
real blaco - Hmeidan FC 0:5

87e minuut.
Walshe kan de bal niet met de borst controleren. Walshe speelt de bal door. Alaña Puerta is nu in balbezit. Alaña Puerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real blaco - Hmeidan FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real blaco 71%, Hmeidan FC 29%.
real blaco - Hmeidan FC 0:6