Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
poul pak fc Atletico Alethia
Normal Tactiek Llave
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 27.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Di Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cao onderschept slim de pass. Cao met een sublieme pass. Hamilton rent richting de bal. Hamilton geeft een hoge lob. Benaventte bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lim met een sublieme pass. Hamilton is nu in balbezit. Di Martino begaat een overtreding. Di Martino krijgt een gele kaart. Hamilton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hamilton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chardalias springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kechagias geeft een hoge lob. Sulvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardalias rent richting de bal. Chardalias haalt uit met een fantastische trap. Benaventte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Lim met een sublieme pass. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton passt de bal in één keer door. Lim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Di Martino begaat een overtreding. Hamilton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Chardalias de bal. Sulvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulvestre schiet op doel. Benaventte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poul pak fc 72%, Atletico Alethia 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
poul pak fc - Atletico Alethia 0:0

52e minuut.
Parada geeft de bal voor. Inworp. Valbuena met een snelle inworp. Sulvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulvestre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
poul pak fc - Atletico Alethia 0:1

58e minuut.
Hamilton kopt de bal weg. Klungelig pakt Cao de bal. Di Martino rent richting de bal. Cao bereikt de bal nog maar net als eerste. Cao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Cao is nu in balbezit. Urdaneta is nu in balbezit. Met opzet legt Cao zijn tegenspeler op de grond. Cao krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Urdaneta rent richting de bal. Cao geeft de bal voor. Chardalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardalias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poul pak fc - Atletico Alethia 0:2

70e minuut.
Mikayıloğlu komt het veld opgelopen. Portillo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Urdaneta geeft de bal voor. Piñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena onderschept slim de pass. Valbuena geeft de bal voor. Portillo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poul pak fc - Atletico Alethia 0:3

81e minuut.
Valbuena geeft de bal voor. Boscán is nu in balbezit. Met opzet legt Mikayıloğlu zijn tegenspeler op de grond. Mikayıloğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poul pak fc 78%, Atletico Alethia 22%.
poul pak fc - Atletico Alethia 0:3