Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Alethia real blaco
Llave Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Briceño Iragorry geeft een hoge lob. Valdés rent richting de bal. Valdés passt de bal in één keer door. Daar is Briceño Iragorry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briceño Iragorry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Solano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamilton met de inworp. Cao rent richting de bal. Cao haalt uit met een fantastische trap. Polanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Alethia - real blaco 1:0

16e minuut.
Rondón geeft een hoge lob. Inworp. Hamilton met een snelle inworp. Cao rent richting de bal. Cao geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Lim probeert de bal met de borst te controleren. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton geeft een hoge lob. Daar is Sulvestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulvestre schiet op doel. Polanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Solano de bal. Cao is nu in balbezit. Cao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Alethia - real blaco 2:0

34e minuut.
Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulvestre probeert naar een medespeler te passen. Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim geeft een lange en hoge pass. Polanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chardalias bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Alethia - real blaco 3:0

38e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cao bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulvestre is nu in balbezit. Sulvestre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Alethia - real blaco 4:0

43e minuut.
Aponte geeft de bal voor. Valdés kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Andueza de bal onder controle te krijgen. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Alethia 39%, real blaco 61%.
Atletico Alethia - real blaco 4:0

49e minuut.
Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Lim met een sublieme pass. Sulvestre is nu in balbezit. Sulvestre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rondón de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sulvestre probeert naar een medespeler te passen. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Cao rent richting de bal. Cao haalt uit met een fantastische trap. Polanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Aponte rent richting de bal. Valbuena onderschept slim de pass. Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Sulvestre is nu in balbezit. Sulvestre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hamilton onderschept slim de pass. Hamilton met een sublieme pass. Chardalias rent richting de bal. Chardalias haalt uit met een fantastische trap. Polanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Almarza is nu in balbezit. Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Lim passt de bal in één keer door. Chardalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardalias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Alethia - real blaco 5:0

64e minuut.
Lim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mikayıloğlu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Chardalias speelt de bal door. Sulvestre rent richting de bal. Sulvestre passt de bal in één keer door. Chardalias rent richting de bal. Chardalias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Portillo komt het veld opgelopen. Yutkun komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Mikayıloğlu rent richting de bal. Met opzet legt Urbaneja Achelpohl zijn tegenspeler op de grond. Urbaneja Achelpohl is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cao raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Alethia 14%, real blaco 86%.
Atletico Alethia - real blaco 5:0