Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real blaco Atletico Alethia
Normal Tactiek Llave
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Rojas met een harde bal richting middenveld. Beito kopt de bal weg. Viña controleert de bal met de borst. Casanova onderschept slim de pass. Casanova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Səfərov met de inworp. Casanova is nu in balbezit. Casanova passt de bal zonder na te denken. Losada is nu in balbezit. Losada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Rondón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Portillo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Losada heeft problemen om de bal te vangen. Casanova rent richting de bal. Solano is nu in balbezit. Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Casanova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdés met een snelle inworp. Beito is nu in balbezit. Oropeza onderschept slim de pass. Oropeza geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Beito probeert naar een medespeler te passen. Butto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aponte. Butto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Butto rent richting de bal. Butto geeft een hoge lob. Betancourt probeert de bal aan de voet te houden. Portillo is nu in balbezit. Portillo haalt uit met een fantastische trap. Polanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Casanova rent richting de bal. Casanova passt de bal in één keer door. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ... Polanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real blaco - Atletico Alethia 0:1

25e minuut.
Valbuena passt de bal in één keer door. Butto speelt de bal door. Solano is nu in balbezit. Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Casanova schiet op doel. Polanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rondón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova is nu in balbezit. Casanova schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Betancourt is nu in balbezit. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo passt de bal met de wreef. Casanova is nu in balbezit. Casanova draait met de bal, schiet en ... Polanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Losada onderschept slim de pass. Casanova rent richting de bal. Casanova passt de bal met de wreef. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel. Polanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Səfərov passt de bal met de wreef. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schiet op doel. Polanco bokst de bal weg.

45e minuut.
Viña rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Səfərov. Viña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rivero komt het veld opgelopen. Drăgoescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real blaco 79%, Atletico Alethia 21%.
real blaco - Atletico Alethia 0:1

54e minuut.
Portillo speelt de bal door. Casanova rent richting de bal. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova is nu in balbezit. Casanova draait met de bal, schiet en ... Polanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Rondón geeft een lange en hoge pass. Beito kopt de bal weg. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Portillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real blaco - Atletico Alethia 0:2

59e minuut.
Oropeza speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivero met de inworp. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Werner komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Drăgoescu rent richting de bal. Aponte rent richting de bal. Aponte met een sublieme pass. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Aponte rent richting de bal. Aponte passt de bal met de wreef. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas onderschept slim de pass. Rojas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real blaco 72%, Atletico Alethia 28%.
real blaco - Atletico Alethia 0:2