Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fundalara S.C. real blaco
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Aponte geeft een hoge lob. Daar is Ricaurte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricaurte passt de bal met de wreef. Brion rent richting de bal. Brion probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fundalara S.C. - real blaco 0:1

37e minuut.
Almarza probeert de bal met de borst te controleren. Almarza speelt de bal door. Aguilera speelt de bal door. Navea is nu in balbezit. Navea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Almarza verovert de bal door een tackle van achteren. Almarza passt de bal in één keer door. Oropeza met een sublieme pass. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fundalara S.C. 41%, real blaco 59%.
Fundalara S.C. - real blaco 0:1

59e minuut.
Brion rent richting de bal. Almarza onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brion. Brion krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Klungelig pakt Rondón de bal. Rondón met een sublieme pass. Navea rent richting de bal. Navea schiet op doel. Solano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fundalara S.C. - real blaco 1:1

87e minuut.
Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Andueza onderschept slim de pass. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera draait met de bal, schiet en ... Polanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fundalara S.C. - real blaco 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fundalara S.C. 41%, real blaco 59%.
Fundalara S.C. - real blaco 2:1