Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jesus de nazareth poul pak fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Carrasquel met de inworp. Echenausi is nu in balbezit. Monsalve begaat een overtreding. Echenausi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Echenausi kan niet meer verder spelen. Coll komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Daar is Del Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle onderschept slim de pass. Del Valle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jesus de nazareth - poul pak fc 1:0

24e minuut.
Villalta onderschept slim de pass. Villalta geeft de bal voor. Daar is Zurita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zurita probeert naar een medespeler te passen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo met een sublieme pass. Boscán is nu in balbezit. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Piñate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carrasquel met een snelle inworp. Coll rent richting de bal. Coll geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jesus de nazareth 39%, poul pak fc 61%.
jesus de nazareth - poul pak fc 1:0

62e minuut.
Urdaneta probeert naar een medespeler te passen. Villalta is nu in balbezit. Villalta passt de bal in één keer door. Meléndez kan de bal niet met de borst controleren. Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villalta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Boscán de bal. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Arrechedera geeft een hoge lob. Benaventte probeert naar een medespeler te passen. Rey kopt de bal weg. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle draait met de bal, schiet en ... Benaventte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jesus de nazareth 40%, poul pak fc 60%.
jesus de nazareth - poul pak fc 1:0