Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes del Zulia Hmeidan FC
nation Tactiek MAIL.343
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
20.4 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Walshe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta rent richting de bal. Alaña Puerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes del Zulia - Hmeidan FC 0:1

20e minuut.
Castellano rent richting de bal. Ranđelović onderschept slim de pass. Ranđelović geeft de bal voor. Alaña Puerta rent richting de bal. Alaña Puerta draait met de bal, schiet en ... Villalobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Walshe passt de bal zonder na te denken. Alaña Puerta rent richting de bal. Daar is Alaña Puerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaña Puerta geeft een lange en hoge pass. Chakalov springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Chudy is nu in balbezit. Chudy passt de bal zonder na te denken. Horan bereikt de bal nog maar net als eerste. Horan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Garjelea rent richting de bal. Garjelea geeft een hoge lob. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ortigoza heeft problemen om de bal te vangen. Valencia is nu in balbezit. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares geeft een lange en hoge pass. Trecate bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes del Zulia 51%, Hmeidan FC 49%.
Estudiantes del Zulia - Hmeidan FC 0:1

46e minuut.
Prieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horan is nu in balbezit. Horan geeft een lange en hoge pass. Alaña Puerta is nu in balbezit. Alaña Puerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes del Zulia - Hmeidan FC 0:2

65e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Martínez kopt de bal weg. Castellano rent richting de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ranđelović verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea rent richting de bal. Garjelea geeft de bal voor. Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Valencia de bal. Vähäkangas is nu in balbezit. Vähäkangas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Częścik passt de bal in één keer door. Horan bereikt de bal nog maar net als eerste. Horan geeft een lange en hoge pass. Vähäkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes del Zulia - Hmeidan FC 0:3

85e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Horan is nu in balbezit. Cuares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Horan kan niet meer verder spelen. Kopytko komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Catinca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ortiz de bal. Alaña Puerta rent richting de bal. Alaña Puerta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes del Zulia - Hmeidan FC 0:4

89e minuut.
Chakalov onderschept slim de pass. Chakalov passt de bal met de wreef. Kopytko rent richting de bal. Kopytko draait met de bal, schiet en ... Villalobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes del Zulia 57%, Hmeidan FC 43%.
Estudiantes del Zulia - Hmeidan FC 0:4