Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hmeidan FC Estudiantes del Zulia
MAIL.5311 Tactiek nation
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
30.3 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Primera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuares met de inworp. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Castellano rent richting de bal. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Ortigoza onderschept slim de pass. Ortigoza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prieto de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Estudiantes del Zulia 0:1

10e minuut.
Baralt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ojeda rent richting de bal. Alaña Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Alaña Puerta draait met de bal, schiet en ... Villalobos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hmeidan FC - Estudiantes del Zulia 1:1

16e minuut.
Farías rent richting de bal. Farías geeft een lange en hoge pass. Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Estudiantes del Zulia 2:1

23e minuut.
Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza passt de bal in één keer door. Cuares rent richting de bal. Alaña Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Alaña Puerta geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaracz is nu in balbezit. Jaracz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Estudiantes del Zulia 3:1

28e minuut.
Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano passt de bal met de wreef. Jaracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaracz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alaña Puerta rent richting de bal. Alaña Puerta schiet op doel. Villalobos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Ortigoza de bal. Ortigoza passt de bal met de wreef. Martínez rent richting de bal. Jaracz onderschept slim de pass. Jaracz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Estudiantes del Zulia 4:1

33e minuut.
Cuares rent richting de bal. Alaña Puerta onderschept slim de pass. Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta rent richting de bal. Alaña Puerta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ordaz rent richting de bal. Alaña Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda is nu in balbezit. Alaña Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Alaña Puerta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Ojeda is nu in balbezit. Alaña Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Alaña Puerta haalt uit met een fantastische trap. Villalobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Estudiantes del Zulia 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 50%, Estudiantes del Zulia 50%.
Hmeidan FC - Estudiantes del Zulia 5:1

46e minuut.
Martínez rent richting de bal. Jaracz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baralt met een snel genomen vrije trap. Purdjianto is nu in balbezit. Purdjianto geeft de bal voor. Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta schiet op doel. Villalobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaracz is nu in balbezit. Jaracz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Estudiantes del Zulia 6:1

49e minuut.
Ordaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta onderschept slim de pass. Alaña Puerta passt de bal met de wreef. Jaracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaracz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Estudiantes del Zulia 7:1

50e minuut.
Jaracz is nu in balbezit. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz met een sublieme pass. Alaña Puerta is nu in balbezit. Alaña Puerta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ordaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olarte. Olarte krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Prieto. Goede buitenspelval van de verdediging. Portillo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alaña Puerta rent richting de bal. Alaña Puerta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Alaña Puerta haalt uit met een fantastische trap. Villalobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta is nu in balbezit. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aristigueta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aristigueta kan niet meer verder spelen. Montenegro komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza met een sublieme pass. Jaracz is nu in balbezit. Jaracz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 41%, Estudiantes del Zulia 59%.
Hmeidan FC - Estudiantes del Zulia 7:1