Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
las perlas de meco Atletico Alethia
Normal Tactiek Llave
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.5 gemiddelde waardering 35.5
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Butnăreanu rent richting de bal. Butnăreanu passt de bal met de wreef. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti schiet op doel. Andueza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:1

5e minuut.
Gorgan rent richting de bal. Akkurt met een sublieme pass. Broś rent richting de bal. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Manicaro onderschept slim de pass. Manicaro speelt de bal door. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt schiet op doel. Andueza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bracamonte rent richting de bal. Broś verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:2

19e minuut.
Butnăreanu met een sublieme pass. Akkurt is nu in balbezit. Bolles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akkurt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Broś neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Lorenzotti is nu in balbezit. Lorenzotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:3

23e minuut.
Arcoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butnăreanu rent richting de bal. Butnăreanu geeft een lange en hoge pass. Gorgan geeft een hoge lob. Daar is Lorenzotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andueza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lorenzotti is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lorenzotti draait met de bal, schiet en ... Arteaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gorgan zal de hoekschop nemen. Lorenzotti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Manicaro verovert de bal door een tackle van achteren. Manicaro passt de bal in één keer door. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt haalt uit met een fantastische trap. Andueza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:4

32e minuut.
Andueza met een sublieme pass. Gorgan kopt de bal weg. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti onderschept slim de pass. Lorenzotti schiet op doel. Andueza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:5

37e minuut.
Bracamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracamonte geeft de bal voor. Manicaro speelt de bal door. Klungelig pakt Akkurt de bal. Akkurt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lorenzotti de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Butnăreanu rent richting de bal. Barroso is nu in balbezit. Butnăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Butnăreanu geeft een lange en hoge pass. Lorenzotti krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Broś heeft problemen om de bal te vangen. Broś speelt de bal door. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ... Andueza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bolles speelt de bal door. Manicaro speelt de bal door. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś passt de bal zonder na te denken. Lorenzotti rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Gorgan met de inworp. Lorenzotti controleert de bal met de borst. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las perlas de meco 78%, Atletico Alethia 22%.
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:6

47e minuut.
Arteaga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorgan met de inworp. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Daar is Lorenzotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracamonte rent richting de bal. Lorenzotti onderschept slim de pass. Lorenzotti haalt uit met een fantastische trap. Andueza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:7

53e minuut.
Gorgan geeft een hoge lob. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş geeft een lange en hoge pass. Lorenzotti probeert de bal aan de voet te houden. Lorenzotti haalt uit met een fantastische trap. Andueza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:8

55e minuut.
Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Akkurt rent richting de bal. Arteaga is nu in balbezit. Akkurt onderschept slim de pass. Akkurt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:9

62e minuut.
Arteaga geeft een lange en hoge pass. Manicaro kopt de bal weg. Broś heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Barroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkurt is nu in balbezit. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti haalt uit met een fantastische trap. Andueza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:10

69e minuut.
Gorgan rent richting de bal. Gorgan geeft de bal voor. Lorenzotti rent richting de bal. Lorenzotti schiet op doel. Andueza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Arcoş kopt de bal weg. Klungelig pakt Barroso de bal. Lorenzotti is nu in balbezit. Lorenzotti schiet op doel. Andueza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:11

75e minuut.
Akkurt rent richting de bal. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś met een sublieme pass. Lorenzotti rent richting de bal. Lorenzotti draait met de bal, schiet en ... Andueza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Manicaro geeft een lange en hoge pass. Broś kopt de bal weg. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti draait met de bal, schiet en ... Andueza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:12

84e minuut.
Broś onderschept slim de pass. Akkurt rent richting de bal. Akkurt geeft een hoge lob. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti schiet op doel. Andueza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Broś rent richting de bal. Broś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt geeft de bal voor. Broś heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Broś verovert de bal door een tackle van achteren. Viña is nu in balbezit. Broś verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzotti rent richting de bal. Lorenzotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las perlas de meco 83%, Atletico Alethia 17%.
las perlas de meco - Atletico Alethia 0:13