Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jesus de nazareth real blaco
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Carrasquel met een snelle inworp. Echenausi is nu in balbezit. Echenausi geeft de bal voor. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Arrechedera de bal. Briceño Iragorry rent richting de bal. Arrechedera is nu in balbezit. Briceño Iragorry verovert de bal door een tackle van achteren. Briceño Iragorry geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Arrechedera speelt de bal door. Echenausi is nu in balbezit. Del Valle is nu in balbezit. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Aponte geeft de bal voor. Zurita rent richting de bal. Zurita geeft een lange en hoge pass. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Colmenares met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Valdés probeert naar een medespeler te passen. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jesus de nazareth - real blaco 1:0

38e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi verovert de bal door een tackle van achteren. Del Valle rent richting de bal. Echenausi rent richting de bal. Echenausi haalt uit met een fantastische trap. Polanco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jesus de nazareth 42%, real blaco 58%.
jesus de nazareth - real blaco 1:0

58e minuut.
Almarza rent richting de bal. Colmenares verovert de bal door een tackle van achteren. Colmenares passt de bal met de wreef. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte geeft een lange en hoge pass. Ricaurte speelt de bal door. Briceño Iragorry bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño Iragorry draait met de bal, schiet en ... Khan bokst de bal weg.

86e minuut.
Valdés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briceño Iragorry bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrechedera is nu in balbezit. Briceño Iragorry onderschept slim de pass. Briceño Iragorry geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jesus de nazareth 44%, real blaco 56%.
jesus de nazareth - real blaco 1:0