Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real blaco jesus de nazareth
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Leal is nu in balbezit. Briceño Iragorry bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leal krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel onderschept slim de pass. Aponte maakt een afschuwelijke overtreding. Aponte krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Briceño Iragorry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oropeza komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Polanco met een harde bal richting middenveld. Viña kan de bal niet met de borst controleren. Viña geeft een lange en hoge pass. Oropeza is nu in balbezit. Oropeza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Arrechedera heeft problemen om de bal te vangen. Valdés is nu in balbezit. Valdés passt de bal zonder na te denken. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap. Khan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Brizuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oropeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Oropeza geeft de bal voor. Ricaurte heeft problemen om de bal te vangen. Ricaurte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real blaco 56%, jesus de nazareth 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real blaco - jesus de nazareth 0:0

55e minuut.
Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal geeft een lange en hoge pass. Carrasquel kopt de bal weg. Oropeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Oropeza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aponte kopt de bal weg. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap. Khan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real blaco - jesus de nazareth 1:0

67e minuut.
Aponte rent richting de bal. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte is nu in balbezit. Echenausi verovert de bal door een tackle van achteren. Echenausi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Arrechedera geeft de bal voor. Inworp. Valdés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oropeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Oropeza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real blaco 45%, jesus de nazareth 55%.
real blaco - jesus de nazareth 1:0