Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fundalara S.C. poul pak fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Klungelig pakt Velandia de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz met een sublieme pass. Navea is nu in balbezit. Navea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Parada trapt de bal weg. Monsalve heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fundalara S.C. - poul pak fc 1:0

19e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Aguilera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Piñate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Patiño met de inworp. Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Martino is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera geeft de bal voor. Benaventte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Urdaneta is nu in balbezit. Urdaneta passt de bal zonder na te denken. Daar is Monsalve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fundalara S.C. 28%, poul pak fc 72%.
Fundalara S.C. - poul pak fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fundalara S.C. 37%, poul pak fc 63%.
Fundalara S.C. - poul pak fc 1:0