Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Cambuur implacables
5-3-2 Tactiek IMPLACABLE
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
46 gemiddelde waardering 49.5
redelijk Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Pérez Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja geeft een lange en hoge pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Canales probeert de bal aan de voet te houden. Agreda is nu in balbezit. Agreda passt de bal met de wreef. Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco draait met de bal, schiet en ... Limardo bokst de bal weg.

23e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Garić onderschept slim de pass. Garić probeert naar een medespeler te passen. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales schiet op doel. Caldera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić is nu in balbezit. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - implacables 0:1

36e minuut.
Orozco passt de bal met de wreef. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palenzuela. Palenzuela krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft de bal voor. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco rent richting de bal. Orozco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cambuur 46%, implacables 54%.
SC Cambuur - implacables 0:1

49e minuut.
Urbaneja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Canales de bal. Canales met een sublieme pass. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal zonder na te denken. Agreda is nu in balbezit. Agreda draait met de bal, schiet en ... Limardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Cambuur - implacables 1:1

71e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa rent richting de bal. Villa speelt de bal door. Orozco rent richting de bal. Orozco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Millán passt de bal zonder na te denken. Garcés is nu in balbezit. Garcés geeft de bal voor. Klungelig pakt Rey de bal. Rey schiet op doel. Limardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Palenzuela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palenzuela krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Agreda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agreda neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cambuur 31%, implacables 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Cambuur - implacables 1:1