Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
implacables SC Cambuur
IMPLACABLE Tactiek 4-3-3
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 31.9
good Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Morán passt de bal zonder na te denken. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een hoge lob. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Clark kopt de bal weg. Klungelig pakt Morán de bal. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán onderschept slim de pass. Morán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil is nu in balbezit. Pérez Jimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ... Del Valle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 1:0

15e minuut.
Garić is nu in balbezit. Rosa is nu in balbezit. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić haalt uit met een fantastische trap. Del Valle probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Rey de bal. Rey met een sublieme pass. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Rosa met een sublieme pass. Garić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Canales passt de bal zonder na te denken. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 3:0

22e minuut.
Rivera kopt de bal weg. Rey probeert de bal met de borst te controleren. Davalillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalillo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rey de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Garić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Del Valle maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rey kopt de bal weg. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Clark kopt de bal weg. Pérez Jimenez heeft problemen om de bal te vangen. Villasmil rent richting de bal. Pérez Jimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 4:0

31e minuut.
Canales met de inworp. Clark is nu in balbezit. Clark probeert naar een medespeler te passen. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 5:0

34e minuut.
Villa met een sublieme pass. Davalillo is nu in balbezit. Davalillo geeft een lange en hoge pass. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez schiet op doel. Del Valle bokst de bal weg. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap. Del Valle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 6:0

37e minuut.
Klungelig pakt Simonelli de bal. Canales rent richting de bal. Garić speelt de bal door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Del Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Simonelli speelt de bal door. Garić rent richting de bal. Garić geeft een lange en hoge pass. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 37%, SC Cambuur 63%.
implacables - SC Cambuur 6:0

46e minuut.
Garić onderschept slim de pass. Garić passt de bal met de wreef. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Clark passt de bal in één keer door. Rosa is nu in balbezit. Pérez Jimenez onderschept slim de pass. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ... Del Valle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 7:0

49e minuut.
Infante geeft de bal voor. Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Del Valle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 8:0

54e minuut.
Garić rent richting de bal. Simonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 9:0

57e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een lange en hoge pass. Pérez Jimenez controleert de bal met de borst. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Del Valle trapt de bal weg. Canales kopt de bal weg. Simonelli is nu in balbezit. Garić onderschept slim de pass. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 10:0

65e minuut.
Villa rent richting de bal. Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Canales geeft de bal voor. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez schiet op doel. Del Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 11:0

70e minuut.
Villasmil is nu in balbezit. Pérez Jimenez onderschept slim de pass. Pérez Jimenez speelt de bal door. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. Del Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 12:0

74e minuut.
Canales kopt de bal weg. Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Canales passt de bal in één keer door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić passt de bal in één keer door. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Infante rent richting de bal. Infante geeft een hoge lob. Simonelli kopt de bal weg. Canales controleert de bal met de borst. Canales geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 13:0

86e minuut.
Canales speelt de bal door. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal in één keer door. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - SC Cambuur 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 30%, SC Cambuur 70%.
implacables - SC Cambuur 14:0