Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
implacables Bayern Duken F.C
IMPLACABLE Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 15.9
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Clark passt de bal met de wreef. Garić is nu in balbezit. Garić passt de bal zonder na te denken. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 1:0

24e minuut.
Ribas onderschept slim de pass. Canales onderschept slim de pass. Canales passt de bal met de wreef. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ribas heeft problemen om de bal te vangen. Canales is nu in balbezit. Canales passt de bal zonder na te denken. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Canales de bal. Barandarian rent richting de bal. Canales onderschept slim de pass. Canales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 3:0

29e minuut.
Moros verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez onderschept slim de pass. Pérez Jimenez met een sublieme pass. Klungelig pakt Garić de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 4:0

34e minuut.
Ribas geeft de bal voor. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez met een sublieme pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 5:0

38e minuut.
Daar is Boscán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez passt de bal met de wreef. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Clark rent richting de bal. Clark passt de bal met de wreef. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ... Palomino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 37%, Bayern Duken F.C 63%.
implacables - Bayern Duken F.C 6:0

49e minuut.
Palenzuela kopt de bal weg. Moros heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Jimenez met een sublieme pass. Garić heeft problemen om de bal te vangen. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 7:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palomino trapt de bal weg van het doel. Clark kopt de bal weg. Canales rent richting de bal. Canales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 8:0

58e minuut.
Clark probeert naar een medespeler te passen. Morán rent richting de bal. Morán passt de bal in één keer door. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales geeft een lange en hoge pass. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ribas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morán maakt een snoekduik en kopt de bal. Canales kan de bal niet met de borst controleren. Canales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Antúnez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clark geeft een hoge lob. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales geeft een lange en hoge pass. Garić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 9:0

67e minuut.
Garić speelt de bal door. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barandarian de bal onder controle te krijgen. Palomino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garić neemt de hoekschop. Canales springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pérez Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ... Ribas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 10:0

72e minuut.
Clark probeert naar een medespeler te passen. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez passt de bal met de wreef. Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 11:0

74e minuut.
Palenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Palenzuela geeft de bal voor. Barandarian rent richting de bal. Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Canales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Barandarian kopt de bal weg. Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić onderschept slim de pass. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palomino trapt de bal weg. Clark probeert naar een medespeler te passen. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Canales is nu in balbezit. Morán is nu in balbezit. Canales is nu in balbezit. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Clark probeert de bal met de borst te controleren. Clark probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garić de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Bayern Duken F.C 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 20%, Bayern Duken F.C 80%.
implacables - Bayern Duken F.C 12:0