Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
implacables Aguilas de oro
IMPLACABLE Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Garić is nu in balbezit. Klungelig pakt Garić de bal. Garić passt de bal in één keer door. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Aguilas de oro 1:0

12e minuut.
Pérez Jimenez speelt de bal door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić passt de bal zonder na te denken. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Clark speelt de bal door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić speelt de bal door. Canales rent richting de bal. Canales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Paz de bal. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ... Bolles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Aguilas de oro 2:0

18e minuut.
Clark rent richting de bal. Canales rent richting de bal. Canales passt de bal zonder na te denken. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales met een sublieme pass. Amundaray is nu in balbezit. Urbaneja onderschept slim de pass. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Vílchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić begaat een overtreding. Vílchez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pérez Jimenez kopt de bal weg. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Canales met een sublieme pass. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić haalt uit met een fantastische trap. Bolles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Aguilas de oro 3:0

32e minuut.
Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez met een sublieme pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Aguilas de oro 4:0

44e minuut.
Bello speelt de bal door. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez speelt de bal door. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 21%, Aguilas de oro 79%.
implacables - Aguilas de oro 4:0

48e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales passt de bal zonder na te denken. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel. Bolles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Aguilas de oro 5:0

51e minuut.
Villalba is nu in balbezit. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić probeert naar een medespeler te passen. Canales is nu in balbezit. Canales draait met de bal, schiet en ... Bolles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Aguilas de oro 6:0

52e minuut.
Palenzuela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mercedes met de inworp. Aponte is nu in balbezit. Aponte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Paz probeert de bal aan de voet te houden. Canales rent richting de bal. Canales passt de bal in één keer door. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Aguilas de oro 7:0

58e minuut.
Paz kopt de bal weg. Klungelig pakt Vílchez de bal. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Pérez Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Davalillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davalillo speelt de bal door. Garić is nu in balbezit. Garić haalt uit met een fantastische trap. Bolles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Andrus rent richting de bal. Aponte rent richting de bal. Clark begaat een overtreding. Aponte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aponte kan niet meer verder spelen. Gamboa komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mercedes rent richting de bal. Davalillo onderschept slim de pass. Davalillo speelt de bal door. Vílchez rent richting de bal. Vílchez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Andrus met een sublieme pass. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal met de wreef. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paz de bal. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Aguilas de oro 8:0

86e minuut.
Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja passt de bal met de wreef. Pérez Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Clark is nu in balbezit. Clark geeft een lange en hoge pass. Canales kopt de bal weg. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 31%, Aguilas de oro 69%.
implacables - Aguilas de oro 8:0