Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas de oro implacables
Normal Tactiek IMPLACABLE
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 40.9
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Rey kopt de bal weg. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Aponte passt de bal met de wreef. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez geeft de bal voor. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel. Bolles bokst de bal weg.

9e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez rent richting de bal. Morán onderschept slim de pass. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Quiroz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pérez Jimenez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garić heeft problemen om de bal te vangen. Garić draait met de bal, schiet en ... Bolles bokst de bal weg.

31e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho passt de bal in één keer door. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bracho rent richting de bal. Morán rent richting de bal. Paz rent richting de bal. Morán onderschept slim de pass. Morán haalt uit met een fantastische trap. Bolles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vílchez rent richting de bal. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - implacables 0:1

42e minuut.
Garić kopt de bal weg. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey rent richting de bal. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - implacables 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas de oro 64%, implacables 36%.
Aguilas de oro - implacables 0:2

47e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić onderschept slim de pass. Garić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - implacables 0:3

48e minuut.
Andrus met een sublieme pass. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić onderschept slim de pass. Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić schiet op doel. Bolles bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Rey passt de bal zonder na te denken. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić geeft een hoge lob. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - implacables 0:4

60e minuut.
Davalillo speelt de bal door. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento passt de bal met de wreef. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Amundaray geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bracho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Palenzuela probeert naar een medespeler te passen. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez met een sublieme pass. Garić heeft problemen om de bal te vangen. Garić schiet op doel. Bolles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Falcón is nu in balbezit. Falcón passt de bal in één keer door. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bolles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán speelt de bal door. Bello met een sublieme pass. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bolles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas de oro 82%, implacables 18%.
Aguilas de oro - implacables 0:4